Σχεδιάστε Καλαίσθητους Οικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους Με Αυτά Τα Έπιπλα

 Σχεδιάστε Καλαίσθητους Οικιακούς Και Επαγγελματικούς Χώρους Με Αυτά Τα Έπιπλα

Το σπίτι και οι επαγγελματικοί μας χώροι πρέπει πάντα να σχεδιάζονται με γνώμονα τη λειτουργικότητα και το design.

Είτε θέλουμε να αισθανόμαστε καλά στον οικιακό ή επαγγελματικό μας χώρο είτε στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο, δεν μπορούμε παρά να επιλέγουμε τα ποιοτικότερα έπιπλα για να διαμορφώσουμε τους χώρους μας.

Σε αυτό “σύμμαχός” μας είναι η Xilotech, η οποία από το 1978 φροντίζει να μας προμηθεύει με έπιπλα που ξεχωρίζουν από κάθε άποψη. Διαμορφώστε τις κουζίνες, τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια σας με άριστης ποιότητας, αντοχής και αισθητικής έπιπλα σε προσιτές τιμές για κάθε budget!

Έπιπλα για κάθε στιλ κουζίνας

Μοντέρνες κουζίνες για μικρούς και μεγάλους χώρους.

Τα έπιπλα κουζίνας της Xilotech ικανοποιούν ακόμα και τις πιο “απαιτητικές” ανάγκες χάρη στα ασύγκριτης ποιότητας και ανθεκτικότητας υλικά τους, καθώς και στον πρακτικό τους χαρακτήρα.

Κλασικές κουζίνες σε υπέροχα χρώματα για κάθε γούστο.

Αναζητήστε έτοιμες μοντέρνες, κλασικές και vintage κουζίνες σε εκπληκτικές τιμές και υπέροχα σχέδια για κάθε γούστο. Ανακαλύψτε την ιδανική για τα τετραγωνικά του χώρου σας σύνθεση μέσα από τις προσφορές και η κουζίνα σας θα γίνει ο αγαπημένος σας χώρος.

Ντουλάπες με πρακτικούς χώρους σε υπέροχα σχέδια

Συρόμενη ντουλάπα με βολικούς χώρους για την οργάνωση των ρούχων.

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου της εταιρείας, που μπορείτε να βρείτε έτοιμες ή να ζητήσετε να σας σχεδιάσουν, δημιουργούνται για να καλύπτουν τις ανάγκες για αποθήκευση ρούχων με κάθε δυνατό τρόπο.

Δίφυλλη ανοιγόμενη ντουλάπα για κρέμασμα ρούχων, καθώς και με πρακτικά ράφια και συρτάρια.

Ανακαλύψτε ντουλάπες εσωτερικού χώρου, ξύλινες και από τα καλύτερα υλικά κατασκευής, με συρτάρια ή και με ράφια και με τους χώρους που σας εξυπηρετούν καλύτερα. Αναζητήστε ανοιγόμενες ή συρόμενες ντουλάπες σε μοντέρνα σχέδια, για την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας ή για δωμάτια ξενοδοχείου ή Airbnb, μέσα από τις προσφορές της Xilotech.

Έπιπλα για λειτουργικά μπάνια πολλών ή λίγων τετραγωνικών

Μοντέρνο έπιπλο μπάνιου σε υπέροχη απόχρωση με βολική επιφάνεια και πρακτικούς χώρους. Μια εξαιρετική πρόταση για οικιακά και επαγγελματικά μπάνια.

Επενδύστε στα έπιπλα μπάνιου της εταιρείας και εξασφαλίστε υψηλή υγιεινή και απαράμιλλο design για τον χώρο σας. Επιλέξτε ένα ξύλινο έπιπλο μπάνιου χωρίς νιπτήρα, για να προσαρμόσετε τον νιπτήρα της αρεσκείας σας, μέσα από μοντέρνα, κλασικά και vintage έπιπλα.

Ο πάγκος που θα κοσμήσει τον χώρο και θα απογειώσει τη λειτουργικότητα στο μπάνιο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου σας περιμένει να τον ανακαλύψετε. Μην ξεχνάτε πως όλοι οι πάγκοι και τα έπιπλα για το μπάνιο της εταιρείας μπορούν να προσαρμοστούν στις ακριβείς διαστάσεις που επιθυμείτε, ανάλογα με το μπάνιο σας, για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε τετραγωνικό του.

Επικοινωνήστε σήμερα με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Xilotech στην Αθήνα (Καισαριανή) και στα Γλυκά Νερά και αποκτήστε ετοιμοπαράδοτες ή custom made κατασκευές, που θα μεταμορφώσουν τους χώρους σας από όλες τις απόψεις!

Διαβάστε επίσης