• 19 Απριλίου 2024,

Αργεί η περιφέρεια για το ΒΙΟΠΑ

 Αργεί η περιφέρεια για το ΒΙΟΠΑ

Σε συνέχεια της συνεδριάσεως της διοικήσεως του Επιμελητηρίου το απόγευμα της Δευτέρας ενημέρωσε την ΠΡΩΙΝΗ για τα θέματα της συζητήσεως ο πρόεδρος Μάρκος Δέμπας. Επειδή σημαντικές αποφάσεις στο πλαίσιο της συνεδριάσεως δεν ελήφθησαν ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι συνεχίζεται η καθυστέρηση και η αναβλητικότητα αναφορικά με τα ζητήματα του Βιοτεχνικού Πάρκου.

Ο κ. Δέμπας επανέλαβε ότι έχει ενημερωθεί η δήμαρχος Καβάλας και εκκρεμεί συνάντηση του προέδρου με την κ. Τσανάκα και με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο. Ο κ. Δέμπας απέφυγε να επιρρίψει την ευθύνη της νέας καθυστέρησης στην περιφέρεια αλλά αυτό είναι προφανές. Σχετικά με το ζήτημα του ΒΙΟΠ η περιφέρεια που είναι και ο μεγαλομέτοχος, συνεχώς καλείται να προσέλθει σε τραπέζι διαπραγμάτευσης για τη λήψη οριστικών αποφάσεων, ωστόσο η συνάντηση διαρκώς αναβάλλεται χωρίς να υπάρχει εναλλακτικό σενάριο πλην της παραχωρήσεως των οικοπέδων του ΒΙΟΠΑ στο Επιμελητήριο.

Χθες η διοίκηση ξενάγησε στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης τον επικεφαλής της HELEXPO ΔΕθ ενώ προετοιμάζει εκδήλωση για την ερχόμενη Τετάρτη, παρουσία της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Διαβάστε επίσης