Μετά την Αναγέννηση Λιμεναρίων, ο Παναγιώτης Κυφωνίδης επιστρέφει στον Άρη Πηγών. Ήταν πρωταθλητής με την ομάδα τη σεζόν 2023-2024. Μετά τον Ουζούνογλου, αποτελεί τη δεύτερη επιστροφή από εκείνη την ομάδα.
Από τον Άρη αποχώρησε ο Γιουργούσης, ο οποίος μετακινήθηκε στον Κεραυνό Καλλιράχης, οπότε το δίδυμο τερματοφυλάκων της ομάδας θα αποτελείται από τον Κυφωνίδη και τον ανερχόμενο Κουρτίδη.
Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών
Ο ΑΜΣ Άρης Πηγών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του τερματοφύλακα Παναγιώτη Κυφωνίδη στην ομάδα μας. Ο Παναγιώτης επιστρέφει με στόχο να πετύχουμε όλοι μαζί όσα καταφέραμε πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν στην ομάδα.
Έτσι, η ομάδα μας ισχυροποιείται σημαντικά στη θέση του τερματοφύλακα, όπου οι Κουρτίδης και Κυφωνίδης αποτελούν ένα ξεχωριστό δίδυμο για τα δεδομένα της κατηγορίας.

