Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στη Θάσο

 Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στη Θάσο

Με ανάρτηση του, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος γνωστοποιεί ότι όλα τα τεστ που έγιναν στο νησί τις προηγούμενες ημέρες ήταν αρνητικά.

Ειδικότερα αναφέρει ότι:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε ότι όλοι οι δειγματοληπτικοί  έλεγχοι που διενεργήθηκαν στη Θάσο από την κινητή μονάδα (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ  απέβησαν αρνητικοί.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι έγιναν σε δημοτικούς υπαλ/λους του Δήμου Θάσου, σε αστυνομικούς του τμήματος Λιμένα, σε εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στο νησί, σε υπαλ/λους της κατασκήνωσης “Γ.Πίτσας”, σε εργάτες λατομείων και σε λιμενεργάτες Ferry Boat.

Όλα τα επίσημα αποτελέσματα περιστατικών που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καβάλας ήταν αρνητικά.

Ελέγχθηκε επίσης με ορολογική μέθοδο όλο το υγειονομικό προσωπικό του Κ.Υ. ΠΡΙΝΟΥ για αντισώματα έναντι του Covid-19 Είμαστε επίσης στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε ότι στο Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ διορίστηκε μόνιμη Ακτινολόγος Ιατρός.

Αυτό σημαίνει ότι οι ακτινογραφίες δεν χρειάζεται πλέον να αποστέλλονται για γνωμάτευση στο Νοσοκομείο Καβάλας , τα υπερηχογραφήματα θα εξυπηρετούνται ευκολότερα και γρηγορότερα, θα υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας υπερηχογραφημάτων θυρεοειδούς, μαστού και triplex αγγείων(καρωτίδων,αρτηριών-φλεβών κάτω άκρων κ.λ.π.)

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της 4ης Υ.ΠΕ. και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση του Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ»

Διαβάστε επίσης