• 24 Απριλίου 2024,

Άρθρο του Γ. Καλαντζή

 Άρθρο του Γ. Καλαντζή

Συνεχίζεται με πρωτοφανή εισπρακτική επιτυχία η μεγάλη θεατρική παράσταση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι βέβαιο ότι αυτή η παράσταση θα συνεχιζόταν, αλλά δυστυχώς για τους πρωταγωνιστές της θα κατέβει σύντομα, επειδή δεν αποδίδουν το ΦΠΑ των εισπράξεων στην Εφορία….

Δύο χρόνια μετά την επανάληψη του λάθους με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αμέτρητες συνιστώσες του επιβεβαίωσαν την παραμονή τους στην εξουσία, οι Έλληνες πολίτες είναι πια αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν την κανονικότητα στην Ελλάδα. Γιατί αυτό που ζούμε δεν είναι κανονικό! Δεν είναι λογικό! Δεν είναι αυτό που μας αξίζει!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είπε ξεκάθαρα από τη Θεσσαλονίκη: «Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα! Αξίζουμε μια χώρα που θα χαίρεσαι να ζεις και να εργάζεσαι. Μια πατρίδα με ελευθερία και αλληλεγγύη. Μια ισχυρή Δημοκρατία που θα εγγυάται δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ευκαιρίες και ασφάλεια για όλους».

Φτάνει πια! Δεν αξίζουμε να έχουμε υπουργούς, ανθρώπους που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που σφυρίζει αδιάφορα, αφού για εκείνον το φυσιολογικό είναι να μην παραιτείται κανείς σ’ αυτή τη χώρα από ευθιξία. Δεν αξίζουμε επαναλαμβανόμενα ψέματα, λες και απευθύνονται σε λαό με μνήμη χρυσόψαρου, που δεν θυμάται τι υποσχόταν ο κ. Τσίπρας τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015. Δεν αξίζουμε αυτούς που δεν νιώθουν ίχνος ντροπής, όταν προσπαθούν να πείσουν ότι μπορούν να εφαρμόσουν καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας. Δεν αξίζουμε να μας κυβερνούν αυτοί που ντρέπονται να πουν ότι είναι Μαρξιστές και απαρνούνται την ιδεολογία τους.

Δεν αξίζουμε για πρωθυπουργό έναν πολιτικό που δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στους Ευρωπαίους ηγέτες, διότι δυστυχώς γι΄αυτόν, όσα έχει πει κατά καιρούς για τον κ. Ολάντ, για την κ. Μέρκελ, για τον κ. Σόιμπλε και για τους περισσότερους από τους ηγέτες των χωρών της Ευρώπης, πρώην και νυν, είναι καταγεγραμμένα και δεν ξεχνιούνται. Ο μόνος που τον δοξάζει καθημερινά είναι ο κ.Ραχόι, που χάρη στον Έλληνα πρωθυπουργό, διέλυσε τον «συνεταίρο» του κ. Τσίπρα, τους Ποντέμος…

Αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα.

Γιώργος Καλαντζής

π. Υπουργός

π. Αντιπρόεδρος της Βουλής

Διαβάστε επίσης