Ας κρατήσουν οι χοροί …

 Ας κρατήσουν οι χοροί …

Δεν ξέρω αν στην παρούσα φάση οι περισσότεροι έλληνες ασχολούνται με τα προαπαιτούμενα που είναι προυπόθεση για να κλείσει και η τρίτη αξιολόγηση ή με την επιστροφή του Μιραλάς που προκάλεσε σεισμική δόνηση προχθές το βράδυ στοΕλευθέριος Βενιζέλοςαφού εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού σπεύσανε για να τον υποδεχτούν.

Και λεφτά με το τσουβάλι και υποδοχή ήρωα για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του Ολυμπιακού.

Απλά κάποια στιγμή επιχείρησε να κάνει το  επόμενο βήμα στην καριέρα του , δεν του βγήκε όπως ήθελε και έτσι ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι για μια μερίδα ελλήνων έχει περισσότερη σημασία η επιστροφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό παρά η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων προκειμένου να κλείσει και η τρίτη αξιολόγηση.

 

Όπως καταλαβαίνετε για την κυβέρνηση του Τσίπρα υπάρχει πλέον συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα.

Στους μήνες που απομένουν μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα προκειμένου να μπορέσει ο Τσίπρας να “ρεφάρει” πολιτικά με την έξοδο της χώρας απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι στις επόμενες εκλογές θα έχουν τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του λαού ως η κυβέρνηση που έβγαλε την χώρα απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ την Νέα Δημοκρατία να ζητά την ευκαιρία να κυβέρνησει και να φέρει για όλους τους έλληνες πραγματικά καλύτερες μέρες και την Φώφη με την Δημοκρατική Συμπαράταξη να παλεύει για να γίνει η τρίτη πολιτική δύναμη στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 

Το καλημέρα στην αγορά της Καβάλας έγινε με εκπτώσεις που ξεκινάνε σε πολλά καταστήματα απο το 30%.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε οτι οι εκπτώσεις είναι μοναδική ευκαιρία για μοναδικές αγορές.

Να βρείτε τον χρόνο να κατεβείτε στην ασγορά της Καβάλας να ρίξετε μια ματιά στις βιτρίνες των καταστημάτων και να κάνετε τις αγορές σας.

 

Μεγάλη η νίκη του ΑΟΚ προχθές στο Ανθή Καραγιάννηαπέναντι σε μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση.

Ο ΑΟΚ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι με σοβαρές αποφάσεις – αλλαγές στο ρόστερ που ευελπιστεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη να του δώσουν την δυνατότητα με περισσότερες δυνάμεις να διεκδικήσει την είσοδο του στην διαδικασία των μπαράζ.

Αν ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα θα καταλάβετε οτι αυτή η υπόθεση μέσα στις επόμενες 5 αγωνιστικές θα έχει ξεκαθαρίσει.

Πάντως ο ΑΟΚ μετά τον Ξόμπλιο και τον Βαίλη Πάλλα κινείται για να πάρει και άλλους παίκτες.

Ο Ρομπέρ που ήταν και η πιο ακριβή μεταγραφή του φετεινού ΑΟΚ αποτελεί παρελθόν αφού δεν έδωσε αυτά που περιμένανε οι άνθρωποι του ΑΟΚ και ιδιαίτερο το τεχνικό τημ αφού θέλω να θυμίσω οτι για την απόκτηση του έγινε υπέρβαση απο την πλευρά του Ερασιτέχνη.

 

Και ενώ εμείς εδώ στην Καβάλα σε αντίθεση με πέρσι τέτοια εποχή ζούμε περίπου τις Αλκυονίδες μέρες στις ΗΠΑ έχουν μπεί στην κατάψυξη αφού ταλαιπωρούνται απο σφοδρές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες.

Δεν μπορούνε να κυκλοφορήσουν σε αρκετές πολιτείες οι Αμερικάνοι πολίτες που είναι αλήθεια οτι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους καιρικές συνθήκες και τις αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Το Survivor 2 θα κά­νει πρε­μιέ­ρα την Κυ­ρια­κή 21 Ια­νουα­ρί­ου και στο ΣΚΑ­Ϊ ε­πε­ξερ­γά­ζο­νται τις τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες για το ριά­λι­τι για το ο­ποί­ο και φέ­τος α­να­μέ­νουν να τους φέ­ρει υ­ψη­λά νού­με­ρα τη­λε­θέ­α­σης.

Οι άν­θρω­ποι της πα­ρα­γω­γής του Survivor 2 βρί­σκο­νταν πριν α­πό τις γιορ­τές στον Ά­γιο Δο­μί­νι­κο, προ­κει­μέ­νου να ε­τοι­μά­σουν τους στί­βους μά­χης και να διευ­θε­τή­σουν ό­λες τις λε­πτο­μέ­ρειες του παι­χνι­διού.

Το “Survivor 2″ θα προ­βάλ­λε­ται στην αρ­χή α­πό Κυ­ρια­κή έ­ως Τε­τάρ­τη, ε­νώ στη συ­νέ­χεια θα προ­βάλ­λε­ται και Πέ­μπτη, δη­λα­δή πέ­ντε φο­ρές την ε­βδο­μά­δα.

Το Survivor 2 θα δια­φέ­ρει σε δύ­ο πράγ­μα­τα. Το έ­να εί­ναι τα βρα­βεί­α. Πραγ­μα­τι­κά, το κοι­νό θα πά­θει την πλά­κα του με τα βρα­βεί­α που θα δώ­σου­με. Δεν έ­χει ξα­να­γί­νει κά­τι πα­ρό­μοιο!”, α­να­φέ­ρει, κά­νο­ντας γνω­στή την πρώ­τη αλ­λα­γή, ε­νώ, σε σχέ­ση με την δεύ­τε­ρη αλ­λα­γή, λέ­ει: “σκε­φτό­μα­στε να βά­λου­με σε α­ντι­πα­ρά­θε­ση τέσ­σε­ρις ο­λό­κλη­ρες ε­βδο­μά­δες την τουρ­κι­κή ο­μά­δα ε­να­ντί­ον της ελ­λη­νι­κής. Το α­πο­λαύ­σα­με και ε­μείς και το κοι­νό!.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14 !

με το 1 μρ το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης