Δυο ακόμη μεταγραφές προανήγγειλε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μανάφης

 Δυο ακόμη μεταγραφές προανήγγειλε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μανάφης

Χθες το πρωί μίλησε στους 93,7 ο νέος γενικός αρχηγός του ΑΟΚ, Γιώργος Μανάφης που έκανε ντεμπούτο στο ματς με τον Μ. Α Ξηροποτάμου.  Μίλησε και για τα μεταγραφικά της ομάδας τονίζοντας ότι μετά την αποχώρηση του Ρομπέρ θα γίνουν δυο ακόμη μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Θέλουμε τις πρώτες σου εντυπώσεις από το καινούριο πόστο που έχεις στον ΑΟΚ;

Απάντηση: Σίγουρα είναι μια υπεύθυνη θέση. Αποδέχτηκα την πρόταση της διοίκησης με πολύ μεγάλη χαρά. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την προσπάθεια που γίνεται.  Οικονομικά η ομάδα δεν είναι και στα καλύτερα της. Αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν μέλλον αν βέβαια αυτή η προσπάθεια έχει και την στήριξη της πόλης, σε τρία χρόνια θα έχουμε μια ομάδα που θα μιλάνε όλοι γι` αυτά τα παιδιά.

Με τον Ξηροπόταμο ήταν μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη, για ψυχολογικούς αλλά και για βαθμολογικούς λόγους. Θέλουμε μέχρι το ντέρμπι με το Παραλίμνι να είμαστε κοντά στην κορυφή. Κάνουμε κάποιες προσθήκες για να ενισχύσουμε την ομάδα και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.  Πίστευα ότι θα μου γίνει κάποια πρόταση από τον ΑΟΚ ενώ συνεργάστηκα με  Αρη Ακροποτάμου και με  Ολυμπιακό Καβάλας.

Ερώτηση:   Τι να περιμένουμε ακόμη στις μεταγραφές;

Απάντηση: Με τα λεφτά του Ρομπέρ θα πάρουμε δυο ακόμη ποδοσφαιριστές, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.  Κλείσαμε και τον νεαρό Κέρθι από τον ΠΑΟΚ Καβάλας.  Θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε δυο ακόμη παίκτες αλλά όχι πριν το ματς με τον Αρη Αβάτου. Ο Πάλλας θα είναι έτοιμος με τον Αρη Αβάτου ενώ επιστρέφουν ο Αλιατίδης και ο Σέχου.

Ερώτηση: Γνώριζες τον κ. Ανυφαντάκη από πριν; Τι κλίμα βρήκες στην ομάδα;

Απάντηση: Το κλίμα είναι οικογενειακό. Ηταν και θα παραμείνει οικογενειακό. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να κρατήσω και εγώ ισορροπίες μέσα στην ομάδα.  Με τον κ. Ανυφαντάκη μιλούσαμε από πριν, είχαμε καλή σχέση. Σε επαγγελματικό επίπεδο συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά.   Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και αξιόλογος προπονητής, όπως είναι και τα άλλα δυο παιδιά, ο Γιώργος Γουνελάς και ο Νίκος Σουμουλίδης που μάλιστα ήμασταν και συμπαίκτες.

Ο Κέρθι η τέταρτη μεταγραφή

Η μεταγραφή του Βαγγέλη Κέρθι από τον ΠΑΟΚ Καβάλας, οριστικοποιήθηκε χθες το πρωί. Ο νεαρός αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου αλλά και του στόπερ.

Διαβάστε επίσης