• 20 Απριλίου 2024,

Κοσμάς Χατζηβασιλειάδης: « Με πουλάνε οι φίλοι αυτή την ώρα, αδικηθήκαμε σε 9 παιχνίδια»

 Κοσμάς Χατζηβασιλειάδης: « Με πουλάνε οι φίλοι  αυτή την ώρα,  αδικηθήκαμε σε 9 παιχνίδια»

Συνέντευξη στους 93,7 παραχώρησε ο πρόεδρους του Ατρομήτου Χαλκερού κ. Κοσμάς Χατζηβασιλειάδης.

Στις δηλώσεις του έδειξε φανερά απογοητευμένος από τη διαιτησία του κ. Μάνταλου στο ματς που πέρασε με τα Λιμενάρια αλλά και γενικά από τη συμπεριφορά της ΕΠΣΚ αλλά και των διαιτητών σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα μίλησε με σκληρή γλώσσα.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση:   Στο παιχνίδι με τα Λιμενάρια, έχει συγκεκριμένα παράπονα ο πρόεδρος του Ατρομήτου από τη διαιτησία;

Απάντηση:  Δεν είναι μόνο ο κ. Μάνταλος το οποίο θεωρώ απαράδεκτο που έκανε στο ματς με τα Λιμενάρια σε  συγκεκριμένες φάσεις.

Η μία που δεν έδειξε κόκκινη σε τελευταίο παίκτη.  Δεν έχουν αλλάξει καθόλου οι κανονισμοί. Θα μπορούσε επίσης μα δώσει σε μας ένα ακόμη και δυο πέναλτι.

Κρίμα που θεωρείται η κορυφή της διαιτησίας. Ασχολούμαι πάνω από 30 χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι πρωτόγνωρο.

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Από τους 12 αγώνες που έχουμε παίξει, έχουμε αδικηθεί κατάφορα στους 9.  Δεν υπάρχει χειρότερη χρονιά για μένα απο πλευράς διαιτησίας από τη φετινή.

Ότι χειρότερο υπάρχει για μένα το βλέπουμε φέτος. Πηγαίνω και κάνω τα παράπονα μου στην ΕΠΣΚ και τρώω ειρωνεία. Ειρωνεία σε όλο το μεγαλείο. Συνέχεια μου λένε ότι θα διορθωθούν τα πράγματα. Ξέρετε τι λέει μια παροιμία: « Με τα χεράκια μου έβγαλα τα ματάκια μου ». Αυτούς τους ανθρώπους που ψήφισα και τους έβγαλα να διοικήσουνε νομίζοντας ότι είναι δίκαιοι, αυτή τη στιγμή απογοητεύομαι.

Τους ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά τους. Αυτό μόνο έχω να πω.

Είναι απαράδεκτοι. Δεν προστατεύουν τις ομάδες. Έγινα κακός στις εκλογές. Δεν είχα κανένα παράπονο από τον κ. Ευσταθιάδη αλλά ψήφισα την παράταξη που κέρδισε αφού εκεί είχα περισσότερους φίλους.   Αυτή η παράταξη είναι σκέτη κοροϊδία.  Με κοροϊδεύουν. Πάω εκεί και μου λένε ότι θα διορθωθούν τα πράγματα αλλά πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αδικήθηκα σε 9 αγώνες. Μιλάμε για σφαγιαστικές διαιτησίες. Δεν κερδίσαμε έναν ολόκληρο γύρο, ένα πέναλτι.  Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις. Πηγαίνω στην Ενωση αλλά η διαιτησία γίνεται ακόμη χειρότερη. Εχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Τέτοιο πράγμα δεν έχω συναντήσει στα 30 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο. Ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί.  Δεν προστατεύει τις ομάδες η Ενωση. Δε θέλω να ευνοηθώ από τη διαιτησία. Θέλω 50%-50% να παίζουν την ομάδα μου. Βάλανε με τα Λιμενάρια έναν διαιτητή Α` Εθνικής αλλά και αυτός μας απογοήτευσε.

Ο πάγκος μας διαμαρτυρήθηκε και μας είπαν ότι άλλαξαν οι κανονισμοί στη φάση που ζητάμε αποβολή με τα Λιμενάρια.    Μίλησα με τον πρόεδρο των διαιτητών τον κ. Κυριακούδη και μου είπε ότι δεν έχουν αλλάξει. Ας δούνε το βίντεο του αγώνα.  Υπήρχε κάμερα στο γήπεδο. Δυστυχώς απογοητεύτηκα από τον κ. Μάνταλο. Εχω αγανακτήσει στην κυριολεξία. Υπάρχει κοροϊδία εις βάρος μου.

Ερώτηση: Ο Ατρόμητος μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία;

Απάντηση: Η ομάδα παλεύει όλους τους αγώνες.  Χάνει στην λεπτομέρειες, χάνει δύσκολα. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Χάνουμε συνέχεια με ένα γκολ. Αν αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των Λιμεναρίων, αλλάζει όλο το παιχνίδι.  Εχασε το παιχνίδι μέσα στην ΑΕΚ και έδωσα συγχαρητήρια στον διαιτητή που για μένα είναι κόσμημα για την Καβάλα. Ο άνθρωπος είναι κορυφή.  Μιλάω για τον κ. Βαρελτζίδη.

Δεν αδικεί κανέναν. Προσπαθεί να είναι δίκαιος. Έχασα με την ΑΕΚ και του έδωσα συγχαρητήρια.

Παίζει 50%-50%. Ο Μάνταλος είναι Α` Εθνικής και κάνει τέτοια λάθη.

Ερώτηση: Θα το παλέψει ο Ατρόμητος μέχρι τέλος για να παραμείνει στην κατηγορία;

Απάντηση:  Θα το παλέψει αλλά πώς να το παλέψουμε με αυτή τη διαιτησία;

Αν έχουμε αυτή την αντιμετώπιση από τη διαιτησία πως θα το παλέψουμε; Εχουμε μια ομάδα που παλεύει σε κάθε αγώνα αλλά δεν μπορεί να παλέψει τους διαιτητές.

Ερώτηση: Πάντως κάνετε και μεταγραφές.

Απάντηση: Κάνουμε μεταγραφές αλλά πάνε… στον βρόντο.  Τι να πω; Όταν η κορυφή της διαιτησίας, κάνει τέτοια σφάλματα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Τέτοια κατάφορη αδικία εις βάρος μου, δεν την έχω δει. Θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνη την Ενωση εκτός από τους διαιτητές.

Δε μπορεί να είναι συμπτωματικό να αδικούμαι σε 9 αγώνες.  Τώρα δεν θα  πάω στην Ενωση να διαμαρτυρηθώ. Δεν ξέρω τι θα λένε από πίσω μου.  Εμείς δεν τα παρατάμε αλλά με αυτή την αντιμετώπιση από τους διαιτητές δεν θα δούμε άσπρη μέρα.

Με πουλάνε οι φίλοι αυτή την ώρα…

 

 

Διαβάστε επίσης