ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης: Χάλκινη πρωταθλήτρια στο Ωραιόκαστρο η Μαρία Ντερεμίδου

 ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης: Χάλκινη πρωταθλήτρια στο Ωραιόκαστρο η Μαρία Ντερεμίδου

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων που διεξήχθη στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2023 στο Κονταξοπούλιο στάδιο στο Ωραιόκαστρο, η αθλήτρια μας Μαρία Ντερεμίδου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από πέντε (5) ηρωικούς αγώνες και τέσσερις (4) νίκες αν και μικρότερη ηλικιακά γεννημένη το 2011 αγωνίστηκε με ηλικίες έως 2009.

Με την επιτυχία αυτή ο σύλλογος μας συμπληρώνει την κατάκτηση του 82ου πανελλήνιου μεταλλίου κάνοντας υπερήφανο τον σύλλογο της και φυσικά τον δήμο Νέστου. Ο σύλλογος μας κλείνοντας το έτος 2023 συμπληρώνει τριάντα 30 χρόνια λειτουργίας με προπονητή τον Ιωάννη Θεοδώρου και τα τελευταία χρόνια μαζί με την Πρωταθλήτρια Ματίνα Κατικιώτη προπονούν τους αθλητές-τριες του συλλόγου προσφέροντάς την μεγάλη τους εμπειρία και καθοδηγώντας τους στο δρόμο των πρωταθλητών που οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά.

Δήλωση του προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου

Καταρχήν θέλω να συγχαρώ την αθλήτρια μας Μαρία Ντερεμίδου για την γενναία αγωνιστική εμφάνιση της και επιτυχία σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με συμμετοχή μόνο στη κατηγορία της 54 αθλήτριες ,αυτό που πέτυχε ήταν άθλος.

Επίσης να συγχαρώ τον αθλητή μας Τζεμετζή Γεώργιο για την προσπάθειά του σίγουρα καλύτερα από κάθε άλλη φορά αλλά δεν επαρκούσε για μετάλλιο. Πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανος για τα 30 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας, ένα εργαστήριο παραγωγής πρωταθλητών σίγουρα τα 82 Πανελλήνια μετάλλια για μια μικρή πόλη όπως η Χρυσούπολη είναι ένας άθλος αλλά όλοι οι άθλοι και κάθε επιτυχία κανείς δεν την πέτυχε μόνος του αλλά όλοι εσείς μαζί που στηρίξατε όλα τα χρόνια αυτά τον σύλλογο μας και μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας και που συνεχίζετε να μας εμπιστεύεστε, σας ευχαριστώ ειλικρινά από την ψυχή μου που είστε κοντά μας και μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά να πραγματοποιούμε τα όνειρα των παιδιών σας όμως με υπομονή επιμονή γιατί ο δρόμος του πρωταθλητή είναι πολύ δύσκολος.

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς να στηρίξουμε τα θέλω των παιδιών σας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Το Δ.Σ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους δυο αθλητές που συμμετείχαν στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και τους εύχεται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις.

πηγή: A.S. TAEKWONDO CHRISOUPOLIS

Διαβάστε επίσης