• 7 Μαΐου 2024,

Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν …

 Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν …

Διαβασμένος και μετά από πολλά ιδιαίτερα μαθήματα εμφανίστηκε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι επικοινωνιολόγοι πέσανε πάνω του με μανία και ήταν αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί της ηγετικής εμφάνισης που έκανε από το βήμα της συνεδρίασης μένοντας με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στις αρχικές του αποφάσεις περί διαγραφών.

«Τέλος»  φώναζε με νόημα ο Στέφανος από το βήμα  στέλνοντας το μήνυμα της μετωπικής σύγκρουσης με όσους τον αμφισβητούν.

Στην ουσία με την ομιλία που έκανε τους άνοιξε περισσότερο την πόρτα της εξόδου.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μάθει να είναι πιο ευέλικτος για να μπορέσει να επιβιώσει.

Φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα αφού έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και δίνει την εντύπωση ότι δύσκολα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στον ρόλο που βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες.

Όχι ότι αυτοί που τον αμφισβητούν και τον αντιπολιτεύονται αγαπούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που σε κάθε ευκαιρία πριονίζανε την καρέκλα του Τσίπρα που έκανε υπομονή αλλά μετά την ταπεινωτική ήττα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές πήρε την απόφαση να απαλλαχθεί από αυτούς αποχωρώντας από την θέση του προέδρου.

Με τον Τσίπρα αρχηγό αυτοί που κάνουν σήμερα αντιπολίτευση και στον Κασσελάκη ήταν ικανοποιημένοι με τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάνανε τα πάντα για να παραμείνει το κόμμα στην θέση αυτή.

Και τα καταφέρανε.

Το θέμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς θα διαλυθεί και ο Κασσελάκης θα μείνει να παλεύει να αναδιοργανώσει το κόμμα που δεν θα μπορέσει να πιάσει  ποτέ ξανά τα ποσοστά που έπιανε στο παρελθόν με Τσίπρα πρόεδρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη έχει ημερομηνία λήξης.

 

Και μέσα σε αυτό το κλίμα διάλυσης οι σύντροφοι του κόμματος ψάχνουν να βρούνε την την Αχτσιόγλου και να ερμηνεύσουν την στάση της  που προς το παρόν παραμένει στο κόμμα  και ίσως περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να αμφισβητήσει υπό άλλες , καλύτερες συνθήκες το νέο πρόεδρο και να έρθει από τον πάγκο να σώσει την παρτίδα.

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που αντιπολιτεύονται τον Κασσελάκη είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα.

Το ένα θέλει να αποχωρήσει και το άλλο θέλει να παραμείνει και να «πολεμήσει» τον Κασσελάκη από μέσα.

 

Ας “σφυρίξουν” στον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνεχίζει να παίζει καλά το επικοινωνιακό έργο ότι με το 5% σε συγκεκριμένα προϊόντα που έχει επιβάλλει στα σούπερ μάρκετ δεν πρόκειται να γίνει δουλειά.

Είναι οι λεγόμενες πορδές με τις οποίες δυστυχώς δεν μπορούν να βαφτούν τα αυγά.

 

Τα ξενοδοχείο ΑΚΤΙ (Il Primo)  στο Παληό έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και ανακαινίζεται πλήρως.

Τα δωμάτια θα αναβαθμιστούν αισθητικά και το ξενοδοχείο θα αλλάξει κατηγορία με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Οι φοβερές τελευταίες εμφανίσεις του Φουρτούνη αναγκάσανε τους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν και πάλι αν είναι διατεθειμένος να φορέσει την φανέλα με τα γαλανόλευκα και το εθνόσημο.

Η απάντηση του ήταν αρνητική και ξεκάθαρη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης