Ασφαλτόστρωση σε 4 τμήματα της οδού 7ης Μεραρχίας

 Ασφαλτόστρωση σε 4 τμήματα της οδού 7ης Μεραρχίας

Ξεκίνησε χθες, με προοπτική να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, αν βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες ακόμη κι αύριο, έργο ασφαλτόστρωσης σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα της οδού 7ης Μεραρχίας.

Πρόκειται για 4 τμήματα, όπου η φθορά ήταν καταφανέστατη, υπήρχαν και υπάρχουν διαμαρτυρίες των οδηγών. Ένα τμήμα 90 μέτρων, που θα ασφαλτοστρωθεί βρίσκεται μπροστά από τη Λέσχη Ποντίων. Ένα 2ο αφορά την ευθεία, αμέσως μετά το κατάστημα «Πλάτανος». Ένα 3ο αφορά τις στροφές μπροστά από το κατάστημα Ελαστικών Καλφόπουλου κι ένα 4ο τμήμα, 200 μέτρων – τα προηγούμενα είναι μικρότερης έκτασης – μπροστά από το βενζινάδικο Horizon, πριν τον κόμβο Φαλήρου.

Η ασφαλτόστρωση στα 4 διαφορετικά σημεία θα γίνει σε όλο το πλάτος του δρόμου. Το συγκεκριμένο έργο  – όσο κι αν ακούγεται περίεργο – έπρεπε να εκτελεστεί το 2014. Ο ανάδοχος κηρύχτηκε έκπτωτος. Η διαδικασία απευθύνθηκε στον 2ο από πλευράς προσφοράς εργολάβο, τον κ. Ευφροσυνίδη. Το έργο όμως εκτελείται με υπεργολάβο την εταιρία «Βουγιουκλή».

Για την ενημέρωση των οδηγών – ειδικά αυτών που παρκάρουν στην 7ης Μεραρχίας – κινήθηκε στην περιοχή προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας. Υπάρχει κι απόφαση λήψης κυκλοφοριακών μέτρων από την Τροχαία Καβάλας.

Οι εργασίες ξεκινούν, ως συνήθως με την αποξήλωση της παλιάς και φθαρμένης ασφάλτου και στη συνέχεια στη θέση της στρώνεται καινούρια.

 

 

Διαβάστε επίσης