Ασταμάτητη η Λειψία, γκολ στην Premier League! (vid)

 Ασταμάτητη η Λειψία, γκολ στην Premier League! (vid)

Πλούσιο σε αναμετρήσεις είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (09/11). Το Betarades.gr έχει εντοπίσει δυνατά προγνωστικά. Αρχικά, θα ασχοληθούμε με την Bundesliga και το Χέρτα – Λειψία. Επιλογές όμως, προκύπτουν επίσης από την Premier League και την ελληνική Superleague. Φυσικά, και σήμερα έχουμε το σημείο μας από το κουπόνι του μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

«Εκρηκτική» η Λειψία

Οι προτάσεις στοιχήματος του Σαββάτου αρχίζουν από την Bundesliga. Εδώ, για την 11η αγωνιστική, η Χέρτα υποδέχεται τη Λειψία. Το φαβορί, και δικαίως, είναι οι φιλοξενούμενοι.

Η Χέρτα γενικά δεν πατάει πολύ καλά φέτος. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια ομάδα άξια εμπιστοσύνης. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε την Ουνιόν στο ντέρμπι του Βερολίνου. Ηττήθηκε λοιπόν 0-1, με γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος. Η ψυχολογία των γηπεδούχων δεν είναι και στα καλύτερά της.

Η Λειψία από την άλλη, μοιάζει ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό. Να σημειωθεί, ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έπαιξε μεσοβδόμαδα με τη Ζενίτ στη Ρωσία. Έφυγε με το «διπλό», χάρη στο 0-2. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν τρομερό ποδόσφαιρο στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Σκοράρουν δίχως σταματημό και έχουν βρει συνοχή στην άμυνα. Θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή της Bundesliga.

Οι αποδόσεις δείχνουν ότι η Λειψία έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Είναι σε τρελή φόρμα και μπορεί να πάρει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο. Την εμπιστευόμαστε και ποντάρουμε στο «διπλό», σε απόδοση 1.90.

Η ανάγκη φέρνει… γκολ στην Αγγλία

Στην Premier League τώρα, το ματς που μας απασχολεί είναι το Σαουθάμπτον – Έβερτον. Η διοργάνωση έχει φτάσει στην 12η αγωνιστική της και το παιχνίδι βγάζει καλή επιλογή για το στοίχημα.

Η Σαουθάμπτον έχει μόλις οκτώ πόντους σε έντεκα αγωνιστικές. Μοιραία λοιπόν, εντοπίζεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Είναι αλήθεια βέβαια, ότι είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα. Την περασμένη αγωνιστική πήγε να πάρει αποτέλεσμα στο «Έτιχαντ», από τη Μάντσεστερ Σίτι. Προηγήθηκε νωρίς με τον Πρόουζ, αλλά στο τέλος δεν άντεξε την πίεση. Έχασε με 2-1, αλλά έδειξε ότι μπορεί να βελτιωθεί. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 27 γκολ παθητικό. Ευτυχώς, βρίσκει τρόπους να σκοράρει.

Χαμηλά στην κατάταξη είναι όμως και η Έβερτον. Τα «Ζαχαρωτά» προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1, με αντίπαλο την Τότεναμ. Έπαιξε καλά η Έβερτον, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Παρόλα αυτά βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και θα κάνουν τα πάντα για το «διπλό». Επιπλέον, θέλουν να αφιερώσουν τη νίκη στον Αντρέ Γκόμες, που είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο ματς με την Τότεναμ.

Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο με κοινό στοιχείο την ανάγκη για βαθμούς. Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες θα μας προσφέρουν μια θεαματική αναμέτρηση, στην προσπάθειά τους να βρουν τα γκολ της νίκης. Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Δεν μπορεί ο Παναιτωλικός

Ερχόμαστε στην Ελλάδα, και τη Superleague, που βρίσκεται στην 10η «στροφή» της. Σήμερα λοιπόν, στις 17:15, ο Βόλος ΝΠΣ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι έχουν καιρό να κερδίσουν και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Για την ακρίβεια, ο Βόλος μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Φεράντο, έχει υποχωρήσει με αυτόν τον τρόπο στην 11η θέση. Παρά το καλό ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις των πλέι-οφ. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για να πάρει και πάλι μπροστά η μηχανή. Άλλωστε, ακούγεται έντονα ότι ο προπονητής του Βόλου παίζει τη θέση του σήμερα. Μετά και την κακή εμφάνιση στη Λαμία, που συνδυάστηκε με ήττα, οι Βολιώτες θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στα τρίποντα.

Εξάλλου, ο Παναιτωλικός δεν είναι και ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Αγρινίου είναι η μοναδική που δεν έχει ούτε μία νίκη στη διοργάνωση. Αντίθετα, με τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Τίποτα δεν πάει καλά για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Ο Παναιτωλικός διακρίνεται για την αφέλειά του και αυτό δεν τον βοηθάει να πάρει αποτελέσματα.

Αν ο Βόλος θέλει να κοιτάξει πιο ψηλά, δεν έχει περιθώρια απόψε. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα επιβληθούν, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα του Παναιτωλικού. Καταλήγουμε στον «άσο», σε απόδοση 2.10.

 Με… άλλον αέρα στο Κύπελλο

 Ήρθε η ώρα του μπάσκετ! Στην Ελλάδα, σήμερα έχουμε αναμετρήσεις για το Κύπελλο. Για την προημιτελική φάση του θεσμού, το Περιστέρι παίζει στην έδρα του με τον Ήφαιστο. Το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Περιστέρι δεν βρίσκεται και στο καλύτερο μομέντουμ που θα μπορούσε. Ειδικότερα, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Προσοχή όμως. Όλες ήταν σε δύσκολα παιχνίδια και οριακές. Οι δύο, ήταν για το Τσάμπιονς Λιγκ, από Τενερίφη και Νίζνι. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ηλία Ζούροι ηττήθηκε δύσκολα από τον ισχυρό Προμηθέα. Οι Περιστεριώτες διαθέτουν καλή ομάδα και μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Θα επιδιώξουν να κάνουν το ξέσπασμά τους και να πάρουν την πρόκριση.

Αυτό το ξέσπασμα ψάχνει και ο Ήφαιστος Λήμνου. Οι νησιώτες δεν άντεξαν στην Πυλαία και έχασαν εύκολα από τον ΠΑΟΚ, με 94-74. Πριν από αυτήν την ήττα, είχε προηγηθεί και το 72-75 από τον Προμηθέα Πάτρας. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα αξιόμαχο σύνολο και θα παλέψουν σκληρά σήμερα για το «διπλό». Αν βάλουν τα σουτ και βρουν απαντήσεις στην πίεση του Περιστερίου, έχουν τις πιθανότητές τους για τη νίκη.

Το άγχος δεν είναι τόσο μεγάλο στις τάξεις των δύο ομάδων, αφού πρόκειται για Κύπελλο. Ωστόσο, θα διεκδικήσουν τη νίκη με φόντο την επιστροφή στις επιτυχίες. Περιμένουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό ματς, που δεν θα είναι «κλειστό». Πάμε με το Over 145.5 στο 1.87.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για την 10η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Link: https://www.youtube.com/watch?v=P7QZZShELnA

Κώδικας: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/P7QZZShELnA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Διαβάστε επίσης