• 4 Μαΐου 2024,

Αυλαία για τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Cosmopolis Festival με το Kavala Tango Days_23

 Αυλαία για τις φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Cosmopolis Festival με το Kavala Tango Days_23

Το χορευτικό τετραήμερο Kavala Tango Days έφτασε! Η 2η διοργάνωση σηκώνει την αυλαία των φθινοπωρινών εκδηλώσεων του Cosmopolis Festival με ένα τετραήμερο γεμάτο χορό και μουσική.

Από σήμερα 2 Νοεμβρίου ως και την Κυριακή, η πόλη θα χορεύει σε ρυθμούς Αργεντίνικου Tango με την Μεγάλη Λέσχη να φιλοξενεί συναυλίες, χορευτικές βραδιές (milongas) και σεμινάρια tango για αρχάριους και για προχωρημένους.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους χορευτές που θα διδάξουν και θα παρουσιάσουν σόου, οι παγκοσμίου φήμης maestros  Sebastian Jimenez με την Maria Belén Gianchello, o Gabriel Marino  με τη Βάσια Θανοπούλου που διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και οι ξεχωριστοί Lucas Gauto με την Νάιμα Γερασοπούλου.

Μαζί τους, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη διάρκεια της βραδιάς “Tango moments: Από το χθες στο σήμερα” , προσκεκλημένη tango ορχήστρα οι εξαιρετικοί TANGartO Quintet θα ερμηνεύσουν τις έξι βραβευμένες πρωτότυπες συνθέσεις από τον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης αλλά και κλασικά αριστουργήματα του tango ρεπερτορίου.

Μετά τις 22.00, τη σκυτάλη θα πάρουν οι διακεκριμένοι Tango DJs Andjela Djiki Rictic (Σερβία), Κώστας Δούκας και Σταμάτης Καθαρόπουλος που με τις επιλογές τους θα ξεσηκώσουν χορευτές και χορεύτριες! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες και τα εισιτήρια  μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmopolisfestival.gr.

Διαβάστε επίσης