• 19 Μαΐου 2024,

«Αυτό που ζούμε αφορά τον καθένα μας»- Κείμενο του Μιχάλη Σωτηρόπουλου για την πανδημία

 «Αυτό που ζούμε αφορά τον καθένα μας»- Κείμενο του Μιχάλη Σωτηρόπουλου για την πανδημία

Από την αρχή της πανδημίας έχουν πεθάνει από τον ιό 800 συμπατριώτες μας κάτω των 60 ετών και χωρίς κανένα μα κανένα υποκείμενο! Για να μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι όλο αυτό που ζούμε αφορά κάποιον άλλον, ότι αφορά κάποιον με “κουσούρια”!

Αφορά τον καθένα μας, δυστυχώς. Θεωρώ ότι δεν έχει σημασία πόσες είναι οι ημερήσιες μολύνσεις, αλλά πόσες από αυτές αφορούν εμβολιασμένους (κάτω των 4-5 μηνών) που θα το περάσουν ανώδυνα (συνήθως) και πόσες από αυτές αφορούν ανεμβολίαστους και ο Θεός να βάλει το χέρι Του…

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, ούτε “θαυματουργές” πολιτικές αποφάσεις. Ζούμε ένα φυσικό φαινόμενο που δεν υπάρχει τρόπος να περιορίσει κανείς παρά μόνο με καραντίνα ή με καθολικό εμβολιασμό! Σε αυτή την φάση και αφού δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για να μας πληρώνουν για να καθόμαστε, φοράμε παντού τις μάσκες μας, εμβολιαζόμαστε καθολικά και οπωσδήποτε πρέπει να ανοίξει η πλατφόρμα για τρίτη δόση από τον 4ο – 5ο μήνα μετά από τη δεύτερη!

Όλοι, μα όλοι μπορεί να κολλήσουμε! Ακόμα και με τρίτη δόση! Το θέμα είναι να το περάσουμε ελαφρά και να είμαστε πάλι όλοι εδώ όταν θα τελειώσει η περιπέτεια!

Υ.Γ Όποιος είναι σίγουρος ότι θα περάσει το COVID εύκολα και δεν υπάρχει περίπτωση να ταλαιπωρηθεί, θεωρώ ότι έχει την αυτοπεποίθηση του ανόητου…

Διαβάστε επίσης