• 9 Μαΐου 2024,

Αυτό το καλοκαίρι δεν το χαρίζουμε σε κανέναν !

 Αυτό το καλοκαίρι δεν το χαρίζουμε σε κανέναν !

Έχετε καταλάβει ότι πάνω από όλα υπάρχει μία διάθεση από όλους μας να μην χαρίσουμε σε κανέναν και κυρίως στον κορονοϊό το φετινό καλοκαίρι.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ καλό και θα είναι το καλοκαίρι στην διάρκεια του οποίου  θα αφήσουμε πίσω μας οριστικά την πανδημία αυτή.

Αν υπάρξει 4ο κύμα λένε σήμερα οι επιστήμονες θα αφορά μόνο αυτούς που δεν θα εμβολιαστούν αν και αυτό το ποσοστό όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι όλο και μειώνεται.

Όλοι θέλουμε τις ζωές μας πίσω και για τον λόγο αυτό σπεύδουμε στα εμβολιαστικά κέντρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πλέον έχουν όλοι καταλάβει και αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να πέσουν τίτλοι τέλους σε αυτή την περιπέτεια και αυτός είναι τα εμβόλια.

 

Από αυτό το Σαββατοκύριακο Παληό – Ηρακλείτσα και Πέραμο είναι κομπλέ και μπαίνουν με μεγάλη αισιοδοξία στην φετινή καλοκαιρινή σαιζόν.

Όλα οι επιχειρήσεις εστίασης τα καφέ και τα μπιτς μπαρ έχουν στηθεί και περιμένουν ένα καλοκαίρι που δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό.

 

O καλός καιρός που θα συνοδεύεται μάλιστα και με πολύ καλές θερμοκρασίες συνεχίζεται μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Μάιος έχει πάρα πολύ ήλιο και δεν έχει πολλές βροχές κάτι που μας βοηθά και ψυχολογικά και ουσιαστικά αφού οι ανοιξιάτικες μπόρες είναι αλήθεια ότι μας πάνε πίσω.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανοίξανε και οι οργανωμένες παραλίες και αυτό είναι άλλη μία πολύ σοβαρή κατάκτηση στην μετά covid εποχή.

Προχωράμε πιο γρήγορα από όσο όλοι περιμέναμε και πολύ σύντομα ίσως και μέσα στον μήνα επιτραπεί και η μουσική σε καφέ – εστιατόρια και μπιτς μπαρ.

 

Πάντως αποτελεί ευχάριστη είδηση η πρόβλεψη της επιτροπής ότι μέσα στον Ιούνιο ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων θα γίνει και πάλι τριψήφιος.

Αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση που μας φέρνει πιο κοντά στην κανονικότητα που όλοι θέλουμε και αναζητούμε με αγωνία.

 

Τίτλου τέλους και για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά» μετά από αρκετά χρόνια κυρίως λόγω ΜΕΓΚΑ αφού η εκπομπή «Στο σπίτι με το mega» ήταν αυτή που την οδήγησε σε πολύ χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης.

Σίγουρα σε αυτή την εξέλιξη δεν φτάσαμε μόνο λόγω ΜΕΓΚΑ αλλά και γιατί η εκπομπή του Σπύρου σταδιακά έχασε το επίπεδο της  προσκαλώντας στο στούντιο καλλιτέχνες όπως ο Γονίδης , ο Αντύπας και πολλοί άλλοι τους οποίους δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε στο πλατό αυτής της εκπομπής.

 

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Όλα θα πάνε καλά και αυτή την εβδομάδα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης