• 26 Απριλίου 2024,

Αυτοψία στα σημεία του έργου στον Άγιο Νικόλαο

 Αυτοψία στα σημεία του έργου στον Άγιο Νικόλαο

Ο ανάδοχος του έργου «Open Mall» στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ιακωβίδης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης έκαναν χθες μια ακόμη αυτοψία εκεί που αυτό θα εκτελεστεί.

Άκουσαν τις παρατηρήσεις και τα αιτήματα των επαγγελματιών, προσαρμόζοντας τις επόμενες ενέργειες τους. Ουσιαστικά χθες συζητήθηκε πως και από πού θα αρχίσουν οι εργασίες. Η περισσότερη συζήτηση έγινε στην οδό Ύδρας. Οδός που επηρεάζεται από το έργο αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες αποφασίστηκε το έργο να ξεκινήσει σε έναν περίπου μήνα από την οδό Κουντουριώτου και τη διασταύρωση της με την Ύδρας. Στη συνέχεια θα επεκταθεί στην οδό Ύδρας. Και οι δύο δρόμοι θα έχουν νέα πεζοδρόμια, με μεγαλύτερο πλάτος.

Στην Κουντουριώτου κατασκευάζεται διαχωριστική νησίδα στο μέσο του δρόμου ενώ στην άκρη του δρόμου εσοχές στις οποίες θα επιτρέπεται μόνο η στάση και όχι η στάθμευση. Οι παρεμβάσεις σε δρόμους, πεζόδρομους, πεζοδρόμια και προσόψεις καταστημάτων στον Άγιο Νικόλαο προγραμματίζονται για μετά το Καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης