Μπάμπης Ευσταθιάδης: « Βιαστήκανε οι πιθανοί αντίπαλοι στις εκλογές για τα… σάντουιτς»

 Μπάμπης Ευσταθιάδης: « Βιαστήκανε οι πιθανοί αντίπαλοι στις εκλογές για τα… σάντουιτς»

Νέες δηλώσεις έκανε στους 93,7 ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Μπάμπης Ευσταθιάδης. Αναφέρθηκε κυρίως στην υπόθεση με τα σάντουιτς των μικτών που είχε πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Επίσης και στις κάμερες που τοποθετήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Υπάρχει απόφαση κ. Ευσταθιάδη για τη γνωστή υπόθεση με τα σάντουιτς των μικτών, όπου κατηγορηθήκατε εσείς και ο κ. Αντωνίου;

Απάντηση: Για τα περιβόητα σάντουιτς που κατηγορούμασταν εδώ και μήνες γιατί τα αγοράσαμε από μια εταιρία, βγήκε η απόφαση. Οι προλαλήσαντες δεν περίμεναν τη δικαιοσύνη. Στην ΕΠΟ πλέον υπάρχουν τακτικοί δικαστές.  Εκεί εκδικάστηκε η υπόθεση και ήταν η απόφαση αθωωτική.

Ηταν αθωωτική για τον κ. Αντωνίου που δε συμμετείχε στα κέρδη σε καμία περίπτωση, αφού είχε πάρει ήδη διαζύγιο με την πρώην σύζυγο του που συμμετείχε στην εταιρία. . Αποφάνθηκε η δικαιοσύνη για την όλη υπόθεση. Εμείς θέλαμε να πάρουμε πιο φτηνά σάντουιτς για τις μικτές.  Ο πρόεδρος της επιτροπής ήταν τότε ο κ. Παπαδόπουλος. Επί της εποχής του, παρθήκανε τα σάντουιτς. Το κατήγγειλε ο κ. Στεφανίδης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι στις εκλογές της ΕΠΣΚ, μάλλον βιάστηκαν.  Δυστυχώς παρασύρθηκαν κάποιοι  και το γράφανε και το ξαναγράφανε. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί τόσο καιρό υπήρχε η λάσπη. Δε βγήκαμε να απαντήσουμε στα δημοσιεύματα. Όλα θα γίνουν στη γενική συνέλευση του Ιουνίου. Εκεί θα ενημερώσουμε τα σωματεία.  Στα πάντα συμμετείχαν και για όλα αυτά που κατηγορούν. Ακόμη και για τις κάμερες στα γραφεία της ΕΠΣΚ, ήταν στο διοικητικο συμβούλιο που πάρθηκε η απόφαση.

Ποιος έβαλε παράνομα τις κάμερες; Ανοίξανε τις ντουλάπες και πήρανε το βιβλίο. Ποιος το πήρε; Κανένας δεν ξέρουμε. Αποφασίσαμε και βάλαμε τις κάμερες. Κανένας δεν είπε όχι για τις κάμερες από αυτούς που το ανακοινώνουν. Ο μόνος που έκανε επανάσταση τότε ήταν ο υπάλληλος για την κάμερα που έβλεπε στο δικό του χώρο. Αυτή τη βγάλαμε για να μπορέσει να ξυθεί.

Ερώτηση: Γιατί πιθανοί αντίπαλοι;

Απάντηση: Το βάζω πιθανοί, μπορεί να μην είναι.

Ερώτηση: Η απόφαση είναι τελεσίδικη για τα σάντουιτς; 

Απάντηση: :. Φυσικά. Είναι τελεσίδικη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ αναφέρθηκε και για τον πρόσφατο θάνατο του Παναγιώτη Σταμπουλή: « Ηταν πολύ καλό παιδί, πρώτα απ` όλα. Μπορούσες και στα δύσκολα χρόνια να τον στείλεις και σε ένα δύσκολο παιχνίδι για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.  Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς. Κουράγιο στην οικογένεια του».

 

Διαβάστε επίσης