Όρθιος μέσα στην Δράμα μέχρι το 91′

 Όρθιος μέσα στην Δράμα μέχρι το 91′

Μετά απο απο πολλές Κυριακές απογοήτευσης και προβληματισμού η ομάδα μας προχθές ο ΑΟΚ μέσα στην Δράμα αντιμετωπίζοντας την Δόξα που παίζει κάθε αγωνιστική με την πλάτη στον τοίχο για την άνοδο έπαιξε παλικαρίσια και διεκδίκησε με αξιώσεις τον βαθμό της ισοπαλίας τον οποίο χάσαμε στις καθυστερήσεις. Παίζαμε με 10 παίκτες απο το 81’ λόγω της αποβολής του Σάββα Κυριακίδη που χωρίς λόγο άφησε την ομάδα του σε ένα χρονικό σημείο όπου δεχόταν μεγάλη πίεση απο τον αντίπαλο που έψαχνε το γκολ της νίκης.

Αυτή η αποβολή ανάγκασε τον Διγκόζη να γυρίσει αριστερό μπακ τον Λίτσκα ο οποίος καταλαβαίνετε  δεν μπορούσε να έχει και την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά αφού η φυσική του θέση απέχει πάρα πολύ απο αυτή του πλάγιου αμυντικού.

Ο ΑΟΚ είναι αλήθεια οτι το πάλεψε και δεν το φοβήθηκε το παιχνίδι.

Έπαιξε για την ιστορία του και το ίδιο θα κάνει και με την Καλαμαριά στο “Ανθή Καραγιάννη” σε μερικές Κυριακές.

Απο την άλλη η Δόξα με το μπάτζετ των 700 χιλιάδων έχει αγωνιστικά προβλήματα πέρα απο το άγχος που θα την ακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Ο Τζαναβάρας έχει πολύ δουλειά και θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνισιτική εικόνα της ομάδας του αν δεν θέλει να έχει και άλλες απώλειες βαθμών πριν απο το παιχνίδι της χρονιάς μέσα στην Καλαμαριά.

Πάντως ρε παιδιά επειδή την Κυριακή ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος και στην γειτονική Δράμα είναι άλλο να μπαίνει η άνοιξη στην Καβάλα και άλλο να μπαίνει στην Δράμα.

Ένα άλλο που πρέπει να σημειωθεί είναι ο άριστος χλοοτάπητας του γηπέδου που έχει αλλαχθεί πριν απο επτά χρόνια και κάθε καλοκαίρι γίνονται συμπληρωματικές σπορές.

Η ομάδα της Δόξας κάνει δύο προπονήσεις την εβδομάδα μέσα στον αγωνισιτικό χώρο του γηπέδου και παρόλα αυτά η κατάσταση του είναι άριστη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ μπαίνουμε σε μια μίνι περίοδο βροχοπτώσεων άκρως ανοιξιάτικων που θα μας επηρεάσουν μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι θερμοκρασίες θα είναι λογικές και ίσως λίγο πιο κάτω απο τις προσδοκούμενες.

Πάντως είναι γεγονός οτι κάθε μέρα που περνάει μας απομακρύνει απο τον φετεινό χειμώνα που στην κυριολεξία μας τίναξε τα πέταλα.

Στην κόψη του κορυφιού οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές που δεν κάνουν πίσω και παραμένουν αμετακίνητοι στις υπερβολικές τους απαιτήσεις.

Η πορεία της διαπραγμάτευσης φαίνεται να δικαιώνει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη που βγήκε και δήλωση οτι θα έχουμε πρόβλημα με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης που δεν θα έρθει εύκολα αφού η εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης οτι τελικά οι δανειστές θα κάνουν πίσω είναι λανθασμένη.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε τα μάτια σας 14 γιατί οι καιροί είναι και δύσκολοι και πονηροί και ύποπτοι.

Επιμένουμε οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και δεν χάνουμε την πίστη μας.

Πιστέψτε με αγαπητοί αναγνώστες οτι αν χάσουμε την πίστη μας και την καλή μας ψυχολογία έχουμε χάσει τα πάντα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης