• 20 Απριλίου 2024,

Bella Ciao στην Γ’ Εθνική και φιέστα την Κυριακή στην Ξάνθη !

 Bella Ciao  στην Γ’ Εθνική και φιέστα την Κυριακή στην Ξάνθη !

Άλλη μια αγωνιστική , άλλη μία Κυριακή μακριά από την θέση του πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ο ΑΟΚ που κέρδισε προχές στο “Ανθή Καραγιάννη” και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1.

Το ψιλόβροχο που έπεφτε απο νωρίς το πρωί δεν βοήθησε στην προσέλευση του κόσμου που παρόλα αυτά και υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες ήταν αρκετός στο γήπεδο.

Στο ημίχρονο έγινε η κλήρωση για το αυτοκίνητο ενώ βραβεύτηκαν και κάποιοι εθελοντές – εργάτες  του ΑΟΚ που όλο τον χρόνο βοήθησαν την ομάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  στην μνήμη του Γιώργου Τάτση με τον εθνικό ύμνο να παίζει μάλλον απο λάθος αφού η ενός λεπτού σιγή είναι όπως όλοι καταλαβαίνετε απόλυτη σιγή.

Είναι αλήθεια οτι ο ΑΟΚ συνέχισε και αυτό το Σαββατοκύριακο να ζει την ΑΝΟΙΞΗ του μέσα σε ένα Φθινοπωρινό όμως καιρικά Σαββατοκύριακο.

Το επόμενο ραντεβού με τον αγαπημένο μας ΑΟΚ είναι την Κυριακή που μας έρχεται στην Ξάνθη όπου η ομάδας θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης η οποία δεν θα αγωνιστεί στο παλιό γήπεδο της Ξάνθης αλλά στην φυσική της έδρα.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό το ωραίο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο στην γειτονική Ξάνθη και στην έδρα της Ασπίδας όπου θα βρεθούν πάρα πολλοί Καβαλιώτες για την τελευταία αγωνιστική και την φιέστα που περιμέναμε 5 ολόκληρα χρόνια.

5 ολόκληρα χρόνια αυτή η ομάδα παλεύει να φύγει απο την μίζερη Γ’ Εθνική και το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε του χρόνου.

Το θέμα είναι οτι αφήνουμε πίσω μας και ελπίζουμε οριστικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Bella Ciao Γ’ Εθνική !!!

 

Από την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΜΥ στρώνει ο καιρός και υποχωρούν τα φαινόμενα αλλά προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχουμεκ και πάλι κάποιες ανοιξιάτικες αναγούλες.

Το έχει ο Απρίλης και για τον λόγο αυτό οι γύφτοι δεν τον υπολογίζουν καθόλου.

Μάρτης , Μάης λένε και τον Απρίλη τον πηδάνε !

Κάτι θα ξέρουν !

 

Η πιστόλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην απόπειρα ληστείας ξημερώματα Σαββάτου ήταν σαν αυτά με τα οποία ήταν αρματωμένος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία ο Παπαφελέσσας.

Το γνωστό κουμπούρι το οποίο όταν βαρέσει μία μετά θέλει ολόκληρη διαδικασία για να ξαναγεμίσει.

Βαράς μία το Σάββατο και ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.

Καταλαβαίνετε οτι με αυτή την πιστόλα αντίκα μόνο ληστεία δεν μπορείς να κάνεις.

 

Η τραγωδία στο Χαλάνδρι με τον 27χρονο πατέρα να σκοτώνει το ίδιο του παιδί και μετά να αυτοκτονεί δεν έχει προηγούμενο.

Μάλωσε με την εν διαστάσει σύζυγο του πήρε την καραμπίνα σκότωσε το 4χρονο παιδί τους το οποίο έμενε μαζί τους και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Οι έντονες λογομαχίες και οι καυγάδες που υπήρχαν συχνά – πυκνά ανάμεσα στο ζευγάρι καλλιεργούσαν μία αρρωστημένη κατάσταση η οποία και τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο πατέρας κατηγορούσε συνεχώς την σύζυγο του οτι είχε παρατήσει τον ίδιο αλλά και το παιδί τους για έναν άλλο άντρα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί ευχόμαστε με καλύτερο καιρό.

Όλα θα πάνε καλά είμαστέ σίγουροι όπως είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ξάνθη όπου ο ΑΟΚ έχει μπροστά του άλλα 90 λεπτά αγώνα πριν ανακυρηθχεί πρωταθλητής και κερδίσει την άνοδο του στην άλλη κατηγορία , όποια και αν είναι αυτή.

Τα ραντεβού μας θα είναι καθημερινά μέσα απο αυτή την σελίδα μέχρι την Κυριακή που θα ανταμώσουμε στην Ξάνθη.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης