Μπαιράμ Βεληογλου: « Η άνοδος αφιερωμένη στον πρόεδρο»

 Μπαιράμ Βεληογλου: « Η άνοδος αφιερωμένη στον πρόεδρο»

0 24χρονος Μπαιράμ ήρθε στο νομό Καβάλας από το γειτονικό νομό της Ξάνθης και αποδείχθηκε λαυράκι για την ομάδα του Ατρόμητου Χαλκερού.

Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην άνοδο της ομάδας, παίζοντας σαν αριστερό χαφ αλλά και επιθετικός.

Μιλώντας στην Αθλητική Πρωινή, αφιέρωσε την άνοδο στον πρόεδρο της ομάδας κ. Κοσμά Χατζηβασιλειάδη. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως βρέθηκες στην ομάδα του Χαλκερού;

Απάντηση: Ο Ατρόμητος ζητούσε παίκτες και αρχικά πήγα να δοκιμαστώ.  Αυτό έγινε στα μέσα της σεζόν.  Τελικά υπέγραψα στην ομάδα και προσπάθησα να βοηθήσω στο στόχο που υπήρχε για αλλαγή  κατηγορίας. Με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά στον Ατρόμητο. Με είδαν σαν αδελφό τους και τους ευχαριστώ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, το κλίμα είναι πολύ καλό.

Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για του χρόνου αλλά θα ήθελα να μείνει στο ρόστερ.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι διαφορές του ποδοσφαίρου της Ξάνθης με το τοπικό της Καβάλας;

Απάντηση:  Εμένα μου άρεσε στο Χαλκερό το ποδόσφαιρο που παίζαμε με κατοχή της μπάλας. Αντίθετα εκεί και έπαιζα, υπήρχε ένας άλλος τρόπος παιχνιδιού με πολλές βαθιές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση.   Γενικά  υπάρχουν ομοιότητες, υπάρχουν και διαφορές. Στην Καβάλα έχει καλούς παίκτες σε όλες τις κατηγορίες. Ακόμη και στη Β` μπορείς να βρεις κάποιους που έχουν παίξει κια σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο δικός μας  ο όμιλος ήταν πολύ δύσκολος. Η Αναγέννηση φαίνεται και από τη βαθμολογία ότι είχε πολύ καλό σύνολο. Φυσικά δίκαια θα τερματίσει στην 1η θέση.

Ερώτηση:  Δίκαια το Χαλκερό θα παίξει του χρόνου στην Α` κατηγορία;

Απάντηση: Πιστεύω πως ναι.  Η ομάδα το άξιζε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια με τον προπονητή και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Επίσης σε όλη αυτή την προσπάθεια κοντά μας ήταν και ο πρόεδρος και η διοίκηση.  Το καθοριστικό ματς ήταν το 3-1 με τον ΠΑΟΚ Καβάλας, εκτός έδρας. Ηταν ένας τελικός όπου ήμασταν καλύτεροι. Κερδίσαμε δίκαια, το είδε όλος ο κόσμος.

Ερώτηση: Σε ποιον αφιερώνεις την άνοδο του Ατρόμητου;

Απάντηση:  Ο πρόεδρος ο κ. Χατζηβασιλειάδης ήθελε πολύ την άνοδο. Φάνηκε από την αρχή. Αφιερώνω την άνοδο σε αυτόν που έκανε τα πάντα για την ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης