Ο Πάνος του SURVIVOR με την Τζόαν Κόλινς

 Ο Πάνος του SURVIVOR με την Τζόαν Κόλινς

Ο Πάνος Αργιανίδης γνωστός απο την συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι SURVIVOR έχει επιλέξει να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητα που του πρόσφερε το συγκεκριμένο παιχνίδι γυρνώντας απο εκπομπή σε εκπομπή απο γήπεδο σε γήπεδο και απο νυχτερινό κέντρο σε νυχτερινό κέντρο.

Το τελευταίο κέντρο διασκέδασης όπου εθεάθη ήταν το μαγαζί που τραγουδάει ο Βέρτης και ήταν μαζί με την Ειρήνη την Κολλιδά που σε καμμία περίπτωση δεν διαθέτει τον χαρακτήρα του Αργιανίδη που είναι σίγουρα πιο επικοινωνιακός αλλα παρασύρεται και αυτή και παίζει  αυτό το παιχνίδι το οποίο συνεχίζεται και στην Ελλάδα με έναν διαφορετικό στίβο μάχης απο αυτό της Καραϊβικής.

Αυτό βέβαια είναι προσωπικά δική τους επιλογή αφού και άλλοι παίκτες αποχώρησαν απο το παιχνίδι και επέλεξαν να λειτουργήσουν με διαφορετικό τρόπο μακριά απο κάμερες και δημοσιογράφους.

Ο δε Αργιανίδης που απο την ζωή του προ SURVIVOR καταλάβαμε οτι πρόκειται για έναν άνθρωπο που κυνηγά την δημοσιότητα βρήκε την ευκαιρία τώρα με την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι να βρεθεί κοντά σε ανθρώπους επώνυμους και να φωτογραφηθεί μαζί τους όπως για παράδειγμα και τη Βούλα Πατουλίδου η οποία θα τολμήσω να σας γράψω οτι στην συγκεκριμένη φώτο μοιάζει περισσότερο την ηθοποιό Τζόαν Κόλινς, για όσους την γνωρίζουν και απο την συμμετοχή της στο επικό σήριαλ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, παρά την Βούλα που πηδούσε τα εμπόδια και έκοβε πρώτη το νήμα για την ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ πρίν απο αρκετά χρόνια.

Δεν είναι κακό να επιτρέπεις τον χρόνο που περνάει να αφήνει τα σημάδια του πάνω σου.

Όπως δεν είναι κακές και κάποιες μικροπαρεμβάσεις που όμως δεν αλλοιώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Στην περίπτωση της Βούλας της Πατουλίδου οι παρεμβάσεις ήταν επεμβάσεις που εξαφανίσανε την Βούλα που όλοι γνωρίσαμε απο την κούρσα στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992 που της έδωσε και την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα μέτρο και αυτό το μέτρο θα πρέπει να ισχύει και για τις επεμβάσεις αισθητικής που κάνει μια γυναίκα είτε στο πρόσωπο της είστε σε άλλα σημεία του σώμα της.

Σίγουρα είναι ένα καλό νέο και για τη Ευρώπη και για την Ελλάδα η εκλογή του Μακρόν στην Γαλλία που είναι αλήθεια οτι κάποια στιγμή είχε φλερτάρει με την ακροδεξιά.

Είναι σίγουρο οτι η πορεία της Ευρώπης σε περίπτωση εκλογής της ΛΕΠΕΝ απο εδώ και μετά θα ήταν διαφορετική και δύσκολή.

Αυτό όμως δεν έγινε και πάμε παρακάτω.

Στο παρακάτω έχουμε τις εκλογές στην Γερμανία όπου επίσης δεν περιμένουμε εκπλήξεις.

Πάντως ο Μακρόν είναι ο νεώτερος οχι μόνο πρόεδρος της Γαλλίας αλλά γενικότερα του πλανήτη.

Ο νεότερος πρόεδρος με την μεγαλύτερη σε διαφορά ηλικίας γυναίκα την Μπριζίτ που πρέπει να τον περνάει κοντά στα 40 χρόνια.

Τα μυστικά της επιτυχίας της φετεινής ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ήταν τα εξής :

1) Η επιλογή της ημερομηνίας.

2)Οι προσφορές των μαγαζιών.

3) Ο κόσμος επέλεξε και κατέβηκε πιο αργά στην αγορά.

4) Τα πολλά χάπενιγκ απο πολλά καταστήματα κυρίως καφέ – μπάρ.

5) Η οργάνωση

και τέλος η πολή καλή διάθεση του κόσμου.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους ενεπλάκησαν σε αυτή την ιστορία και ραντεβου με την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ το 2018.

Λίγη υπομονή με τον καιρό που φαίνεται οτι στρώνει απο την Τετάρτη και μετά.

Μέχρι τότε θα υπάρχει μια αστάθεια η οποία δεν πρόκειται όμως να μας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Το αφεντικό της Θεσ/νίκης είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος άρχισε να φέρνει στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και κούπες.

Προχθές ξημερώματα Κυριακής η Θεσ/νίκη δεν κοιμήθηκε λόγω του οτι ο ΠΑΟΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας.

14 χρόνια είχε να σηκώσει κούπα ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι μόνο η αρχή λένε στον δικέφαλο του Βορρά.

Όσο αφορά τα επεισόδια που γίνανε στον Βόλο τα έχουμε γράψει οτι είναι ντροπή να υπάρχουν ακόμα και σήμερα τέτοιες σκηνές βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Είναι γεγονότα που μας πάνε αρκετά χρόνια πίσω και κυρίως συνεχίζουν να δημιουργούν συνθήκες ομηρίας του ελληνικού ποδοσφαίρου απο αυτούς που έχουν βαλθεί στην κυριολεξία να το θάψουν.

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και στα ελληνικά γήπεδα γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες αν και σε αυτές έχει αρχίσει να μπαίνει μια τάξη.

Μόνο στην Ελλάδα δεν μπορούμε να βρούμε την άκρη.

Πάντως να είστε σίγουροι οτι η κυαρχία του ΠΑΟΚ στο θεσμό του κυπέλλου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελεί ένα μήνυμα ισχύος με αποδέκτες τις ομάδες της Αθήνας και κυρίως την ομάδα του Ολυμπιακού και τον Μαρινάκη.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται.

Καλή σας ημέρα και καλό κουράγιο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης