Μπόλικο διάλογο υπόσχεται ο Β. Βενιζέλος

 Μπόλικο διάλογο υπόσχεται ο Β. Βενιζέλος

Πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Ωκεανίς εκδήλωση που οργανώνει ο όμιλος προβληματισμού, τον οποίον δημιούργησε πριν από χρόνια ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Με την ευκαιρία θα έρθει και πάλι στην Καβάλα ο κ. Βενιζέλος που έχει συνδεθεί με την περιοχή κυρίως επειδή στα τέλη της δεκαετίας του’90 βοήθησε να συνεχιστεί η λειτουργία των πετρελαίων, στηρίζοντας την πρωτοβουλία των εργαζομένων και της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ.

Αυτή τη φορά ο κ. Βενιζέλος θα έρθει στην πόλη μας όχι ως υπουργός και όχι για προεκλογικούς λόγους. Θα έρθει για να ακούσει αφού υποστηρίζει το διάλογο και προσκαλεί παράγοντες της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να αφουγκραστεί τις απόψεις τους σχετικά με το σημείο όπου βρίσκεται σήμερα η χώρα σε τομείς όπως η παιδεία, ο πολιτισμός αλλά και γενικότερα πως θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα τα οποία την ταλανίζουν.

Ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής που συμμετέχει στη διοργάνωση και στην εκδήλωση μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ διευκρινίζοντας ότι κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Βενιζέλος. Περιέγραψε την εκδήλωση ως πολιτικού χαρακτήρα και ανοικτού διαλόγου. Θα συζητήσουμε, εξήγησε, τα τι συνέβη και η χώρα έφτασε στο σημερινό σημείο. Ο κ. Παπουτσής απεύθυνε σε όλους ανοικτή πρόσκληση και υπογράμμισε πως η εκδήλωση δεν είναι κομματική. Πίσω δηλαδή από την πρωτοβουλία του κ. Βενιζέλου δεν υποκρύπτεται οτιδήποτε. Όλοι στηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, παρατήρησε ο κ. Παπουτσής.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα φτάσει αύριο το πρωί στη Δράμα όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και στις 6:00 το απόγευμα θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ωκεανίς για την ανοικτή εκδήλωση, κεντρικός στόχος της οποίας είναι να μιλήσουν οι πολίτες. Γι’ αυτό όσοι προηγηθούν θα μιλήσουν ελάχιστα.

 

*********

Διαβάστε επίσης