Θ. Κουλουρά: Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκλογές του ΤΕΕ ΑΜ

 Θ. Κουλουρά: Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκλογές του ΤΕΕ ΑΜ

Η Θεοδώρα Κουλουρά είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής για το παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ , συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μηχανικών ΔΚΜ. Γεννημένη στην Καβάλα, εργάστηκε στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων και σήμερα είναι διευθυντικό στέλεχος της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ. Είναι χημικός μηχανικός. Πέρα από τις βασικές επαγγελματικές της δραστηριότητες παρακολουθεί τα γεγονότα της πόλης και της περιφερειακής ενότητας, στα οποία συμμετείχε και συμμετέχει κυρίως μέσω των ομάδων εργασίας του ΤΕΕ ΑΜ.

Χθες η Θεοδώρα Κουλουρά μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ εκφράζοντας και τις δικές της απόψεις αλλά και τις απόψεις της παράταξης ΔΚΜ. Παραδέχθηκε ότι αυτή τη φορά οι εκλογές στο ΤΕΕ δεν είναι ίδιες με εκείνες των προηγούμενων ετών. Προσπαθούμε, δήλωσε, να αλλάξουμε το κλίμα και προσκαλούμε σε συμμετοχή όλους τους μηχανικούς καθώς η επόμενη τριετία θα είναι κρίσιμη.

Η κ. Κουλουρά επανέλαβε  ότι υποστηρίζει η ΔΚΜ και η ίδια προσωπικά, ότι δηλαδή μέσω των εκλογών του ΤΕΕ και της ανάδειξης νέων οργάνων οι υποψήφιοι της ΔΚΜ μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν για επενδύσεις στην περιοχή, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που ειδικότερα θα απευθύνονται σε μηχανικούς. Η περιοχή μας, είπε χαρακτηριστικά η κ. Κουλουρά, μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Τότε επίσης ότι η ΔΚΜ εφόσον αναλάβει τη διοίκηση του παραρτήματος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει κίνητρα ώστε οι νέοι μηχανικοί να παραμένουν στον τόπο τους.

Ανατρέχοντας απολογιστικά στην προηγούμενη τριετία, η Θεοδώρα Κουλουρά αναγνώρισε ότι καταβλήθηκε αρκετή προσπάθεια με ταυτόχρονη συμμετοχή των εκπροσώπων των οργάνων σε όλα τα τοπικά θέματα. Όλα αυτά μπορούν να βελτιωθούν με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων μηχανικών στις εκλογές. Τι θα συμβεί όμως την επόμενη ημέρα των εκλογών και πόσο εύκολο είναι να συγκροτηθούν τα όργανα του τμήματος; Η κ. Κουλουρά επ’ αυτού σημείωσε πως η παράταξη θα είναι ανοικτή σε διάλογο και συνεργασίες. Θα μιλήσουμε με όλους τόνισε και μάλιστα προέβλεψε ότι θα βρεθεί καλή λύση εύκολα και γρήγορα. Η κ. Κουλουρά δείχνει εμπιστοσύνη στο ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ, στον εαυτό της και στους συνυποψηφίους της, καθώς λέει πως η καταβληθείσα προσπάθεια των λιγοστών προεκλογικών ημερών βρίσκει ανταπόκριση, ίσως γιατί είναι προσπάθεια χωρίς ιδιοτέλεια και αποσκοπεί στο καλό όχι μόνο του ΤΕΕ ΑΜ και των μηχανικών αλλά και γενικότερα της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

 

*********

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης