Νάσος Κυριακού στους 93,7 : « Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»

 Νάσος Κυριακού στους 93,7 : « Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»

Ο γκαρντ της Καβάλας BC Νάσος Κυριακού, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΛΦΚ στους 93,7.

Αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του ενώ μίλησε και για την εικόνα που παρουσιάζει  η Α2 μέχρι τώρα.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

*Για το ματς που πέρασε με το Παγκράτι αλλά και γι` αυτό που έρχεται με το Χολαργό: « Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καταφέραμε να αποτρέψουμε το κακό ξεκίνημα που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Από την αρχή ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο αν εξαιρέσουμε ένα κενό διάστημα που είχαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου το Παγκράτι κατάφερε με κάποια εύστοχα σουτ, να προσπεράσει στο σκορ.

Δείξαμε ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη που αν δεις τη συνολική εικόνα του αγώνα, ήταν δίκαιη. Σίγουρα ήταν ο θεμέλιος λίθος η πρώτη νίκη με τον Αμύντα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα και ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.  Πιστεύω ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και στο τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα. Τώρα επίκειται ένα δύσκολο παιχνίδι με το Χολαργό που έχει πολύ καλό ρόστερ.  Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας»

*Για το αν θα πετύχει το στόχο της η Καβάλα, που είναι ίσως παραμονή χωρίς πλέι άουτ: « Η αλήθεια είναι ότι παρατηρώντας όλη την κατηγορία, βλέπουμε ότι φέτος είναι πολύ απρόβλεπτη. Βλέπουμε ότι οι πρωτοπόροι χάνουν από ομάδες που θεωρητικά είναι αουτσάιντερ. Δε θέλω να προδικάσω την πορεία μας απλά ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα στην προπόνηση.

Πιστεύω ότι ήδη δείχνουμε μια άλλη εικόνα. Τις επόμενες εβδομάδες αυτό θα το πιστοποιήσουμε.

Ηταν δύσκολο το ξεκίνημα, βλέπαμε ότι ήμασταν στην τελευταία θέση και σίγουρα μετρούσε αρνητικά στη ψυχολογία μας.  Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, με ομάδες που θεωρούνται φαβορί και έχουν πλούσια ρόστερ.  Νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Η φιλοσοφία του προπονητή μας και όλου του σταφ, είναι ότι πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια.

*Για το ποιες ομάδες έχει ξεχωρίσει, όσον αφορά την άνοδο: « Σίγουρα ο Πανιώνιος έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής και έχει ένα πολύ έμπειρο ρόστερ. Επίσης έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή. Νομίζω ότι αυτές οι δυο ομάδες έχουν δείξει τα καλύτερα στοιχεία έως τώρα. Μετά θα ξεχώριζα τον Δούκα. Σίγουρα όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και με ακρίβεια δε μπορεί κάποιος να προβλέψει, τι ακριβώς θα γίνει στην κορυφή».

 

 

Διαβάστε επίσης