• 16 Απριλίου 2024,

Χαλάει ο καιρός και μετά χειμώνας …

 Χαλάει ο καιρός και μετά χειμώνας …

Αυτή η επιδείνωση του καιρού που είναι ήδη σε εξέλιξη από χθες και επηρεάζει όλη την χώρα θα μπορούσε να αποτελέσει και τον προθάλαμο για τον φετινό χειμώνα που επιμένουμε οτι θα είναι ήπιιος.

Και αν για την υπόλοιπη Ελλάδα η δυσκολότερη ημέρα , καιρικά, ήταν η χθεσινή Πέμπτη για την Καβάλα θα είναι η σημερινή Παρασκευή αφού σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ θα βρέχει όλη την ημέρα και θα έχει μάλιστα κατά διαστήματα και καταιγίδες.

Αυτή την φορά ο καιρός χαλάει και δεν ξαναφτιάχνει έτσι όπως περιμένουμε όλοι να φτιάξει.

Στο τέλος αυτού του φαινομένου παραμονεύει ο χειμώνας που καθυστέρησε αρκετά να έρθει.

Μπορεί να δούμε λίγο τον ήλιο το Σάββατο αλλά τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα η βροχή θα πέφτει τουλούμια.

Το καλός της υπόθεσης είναι ότι δεν πέφτει αισθητά η θερμοκρασία.

Η ανώτερη θα είναι κάπου εκεί γύρω στους 18 με 19 βαθμούς όταν στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης είναι 5 και 6 !

 

Μεί­ζον θέ­μα έ­χει προ­κύ­ψει στους κόλ­πους της Κα­θο­λι­κής Εκ­κλη­σί­ας με­τά την α­πο­κά­λυ­ψη πως δύ­ο κα­λό­γριες ε­πέ­στρε­ψαν έ­γκυες (!) α­πό ιε­ρα­πο­στο­λι­κό έρ­γο στην Α­φρι­κή.

Η Κα­θο­λι­κή Εκ­κλη­σί­α έ­χει ή­δη ξε­κι­νή­σει έ­ρευ­να για να δια­πι­στω­θεί το πώς δύ­ο κα­λό­γριες -οι ο­ποί­ες εί­χαν πά­ρει όρ­κο α­γνό­τη­τας- ε­πέ­στρε­ψαν στην Ι­τα­λί­α με… παι­διά στα σπλά­χνα τους, με­τά α­πό έ­να τα­ξί­δι θρη­σκευ­τι­κού χα­ρα­κτή­ρα στην Α­φρι­κή.

Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά ;

Τους έκανε γκελ κανά αρσενικό αρρενωπό , βρέθηκε κανάς Οφορίκουε στο δρόμο τους και έγινε το ΠΛΑΤΣ !

Πολύ θέλει ;

Τα κορίτσια τόσα χρόνια στην στέρηση τα δώσανε όλα και ξεχάσανε και τον όρκο αγνότητας και τον θρησκευτικό χαρακτήρα του ταξιδιού.

Όπως είναι επόμενο και οι δύο πλέον γυναίκες θα εγκαταλείψουν την μοναχική ζωή για να μεγαλώσουν τα παιδιά που θα φέρουν στον κόσμο.

 

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η δήλωση του Χρυσοχοϊδη ότι η πλέον η κατάσταση στην χώρα μας με τους πρόσφυγες είναι μη διαχειρίσιμη.

Η κατάσταση στα νησιά είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική και πλέον οι ασυνόδευτοι πρόφυγες στην Ελλάδα έχουν φτάσει τους 4.000 !!!

Νομίζω ότι είμαστε μπροστά σε ένα πρόβλημα που μόλις ξεκίνησε.

 

Ο δικηγόρος της 14χρονης που μαχαίρωσε την μητέρα της ενώ κοιμόταν στα Καμίνια υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καμμία αντιδικία ανάμεσα σε κόρη και μητέρα.

Αν ισχύει αυτό σίγουρα το κορίτσι έχει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα σοβαρά.

Χρειάζεται εξέταση ψυχολογική γιατί μπορεί να έχει και στο μέλλον τέτοιου είδους ξεσπάσματα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης