Χαλαρώστε …. Σαββατοκύριακο !

 Χαλαρώστε ….  Σαββατοκύριακο !

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο που θα θυμίζει καλοκαίρι μπροστά μας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ εκτός απο τον ήλιο που θα είναι κυρίαρχος στον ουρανό της πόλης και οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ καλές εκεί γύρω στους 25 βαθμούς κελσίου.

Να έχετε υπόψη σας οτι υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες οι ανάσες που παίρνουμε τa Σαββατοκύριακα είναι μεγαλύτερες και μας βοηθούνε να βγάζουμε πιο εύκολα την εβδομάδα που ακολουθεί και μοιάζει αρκετά με μια επιχείρηση αναχαίτισης τούρκικων μιράζ που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας.

Παρά το γεγονός οτι τον Αύγουστο του 2018 τυπικά τελειώνουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ η καθημερινότητα στην Ελλάδα παραμένει δύσκολη και είναι μια διαχείριση προβλημάτων.

Νομίζω οτι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αλλάξει η καθημερινότητα του έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

Μπορεί να έχει αλλάξει η ψυχολογία που είναι πολύ βασικό αλλά τα προβλήματα παραμένουν.

 

Είναι φοβερό το δικαστήριο που έκανε η Τζίνα Αλοιμόνου στον πρώην σύζυγο της Παύλο Βαρδινογιάννη για την διατροφή που έτσι και αλλιώς πληρώνει και είναι περίπου 50 χιλιάδες ευρώ τον μήνα !!!!

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Τζίνας τα λεφτά αυτά που δεν διαχειρίζεται η ίδια πάνε όλα στα ανάγκες των παιδιών και θέλει και αυτή ένα δεκάρικο περίπου το μήνα  για τα δικά της προσωπικά έξοδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα και η πρόεδρος του δικαστηρίου που δίκασε την υπόθεση όταν έμαθε το ποσό που πληρώνει ο Βαρδινογιάννης αναρωτήθηκε τι άλλο μπορεί να ήθελε η πρώην σύζυγος και πήγε στα δικαστήρια.

Αλλά δεν φταίει η Τζίνα.

Φταίει ο Παύλος που διάλεξε την Τζίνα.

Που πας παληκάρι μου ;

Δεν ήξερες δεν ρώταγες ;

Άντε πλήρωνε τώρα τον βαρκάρη που τον λέγανε Τζίνα !

Σας μεταφέρω αυτούσιο το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα των Αθηνών σχετικά με τη δίκη και το ποσό της διατροφής που ζητάει η Αλιμόνου απο τον Παύλο Βαρδινογιάννη έτσι ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το κείμενο έχει ως εξής :

Δε θα πι­στεύ­ε­τε ποιο εί­ναι το ύ­ψος της δια­τρο­φής που α­ξιώ­νει η Τζί­να Α­λι­μό­νου για ε­κεί­νη και τα παι­διά της α­πό τον τέ­ως σύ­ζυ­γό της Παύ­λο Βαρ­δι­νο­γιάν­νη.

Λε­πτο­μέ­ρειες για την υ­πό­θε­ση έρ­χο­νται στο φως της δη­μο­σιό­τη­τας α­πό το πε­ριο­δι­κό Down Town, ό­που α­να­φέ­ρε­ται πως η Τζί­να Α­λι­μό­νου ζη­τά εκ­δί­κα­ση πο­σού κο­ντά στις 7.000 ευ­ρώ μη­νιαί­ως για τα προ­σω­πι­κά της έ­ξο­δα, κα­θώς και τη δια­χεί­ρι­ση ων 50.000 ευ­ρώ μη­νιαί­ως τα ο­ποί­α θα δί­νο­νται για τη φρο­ντί­δα των παι­διών και για τις α­νά­γκες του σπι­τιού.

Σύμ­φω­να με το ρε­πορ­τάζ, ο Παύ­λος Βαρ­δι­νο­γιάν­νης φέ­ρε­ται να εί­πε στο δι­κα­στή­ριο: “Πλη­ρώ­νω κά­θε μή­να ό­λα τα έ­ξο­δα των τεσ­σά­ρων παι­διών μου. Τα σχο­λεί­α τους, τους για­τρούς τους, τη σί­τι­ση, τα ι­διαί­τε­ρα μα­θή­μα­τά τους και τις δύ­ο συ­νο­λι­κά ντα­ντά­δες που τα φρο­ντί­ζουν. Έ­ξο­δα που υ­πο­λο­γί­ζο­νται σε πολ­λές χι­λιά­δες ευ­ρώ”.

Ου­σια­στι­κά το συ­νο­λι­κό πο­σό πλη­σιά­ζει σύμ­φω­να με τους υ­πο­λο­γι­σμούς, τα 700 χι­λιά­δες ευ­ρώ τον χρό­νο, τα ο­ποί­α α­να­λυ­τι­κά προ­κύ­πτουν ως ε­ξής:

2.638 ευ­ρώ τον μή­να για λει­τουρ­γι­κά έ­ξο­δα του σπι­τιού και δια­τρο­φή

1.000 ευ­ρώ τον μή­να για α­το­μι­κή υ­γιει­νή και κομ­μω­τή­ριο

2.150 ευ­ρώ τον χρό­νο για ια­τρι­κούς λό­γους και ε­ξε­τά­σεις

100 ευ­ρώ τον μή­να για ε­πι­σκέ­ψεις σε ε­στια­τό­ρια – θέ­α­τρα – σι­νε­μά

250 ευ­ρώ τον μή­να για γιορ­τι­νά δώ­ρα σε φί­λους

1.800 ευ­ρώ τον μή­να για δό­ση δα­νεί­ου

1.600 ευ­ρώ τον χρό­νο για την ι­διω­τι­κή της α­σφά­λι­ση

400 ευ­ρώ τον χρό­νο για την α­σφά­λεια του αυ­το­κι­νή­του

750 ευ­ρώ τον χρό­νο για τα τέ­λη κυ­κλο­φο­ρί­ας του αυ­το­κι­νή­του

1.000 ευ­ρώ τον χρό­νο για τη συ­ντή­ρη­ση του αυ­το­κι­νή­του

2.000 ευ­ρώ τον χρό­νο για δια­κο­πές Χρι­στου­γέν­νων, Πά­σχα και κα­λο­και­ριού.

Εκτός απο τα λεφτά που ζητάει για προσωπικά της έξοδα θέλει ο πρώην σύζυγος να πληρώνει και τα δώρα θα που θα παίρνει σε διάφορους οι οποίοι μπορεί αύριο να είναι και σύντροφοι της.

Δηλαδή το κορίτσι ζητά απο τον πρώην σύζυγο να πληρώνει και τα δώρα του “ Θείου σμπρώχτη !”

Αν είναι δυνατόν και όμως είναι.

 

Καλό είναι να έρθουν τα συνεργεία του Δήμου που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της αποψίλωσης των χόρτων προς το Παληό όπου τα χόρτα σε πολλά σημεία του κεντρικού δρόμου κοντεύουν να εξαφανίσουν τα πεζοδρόμια !

Έχουν θεριέψει και πλέον κάνουν δύσκολη ακόμα και την διέλευση των πεζών.

Πέρσι θέλω να θυμίσω οτι η αποψίλωση στον συγκεκριμένο δρόμο άργησε να γίνει και έγινε απο ιδιωτικό συνεργείο που πήρε εργολαβικά την δουλειά απο τον Δήμο και είναι αλήθεια οτι έκανε καλή δουλειά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και είμαστε και σίγουροι οτι και φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε και στην Καβάλα ρεκόρ αφίξεων όπως και σε όλη την Ελλάδα.

Καλή σας ημέρα και καλό Σαβαβτοκύριακο.

με το 1 με το 2 με το 3  :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης