• 9 Μαΐου 2024,

Χάρης Παλτόγλου: : « Μας έχει στηρίξει ο κόσμος και τον ευχαριστούμε»

 Χάρης Παλτόγλου: : «  Μας έχει στηρίξει ο κόσμος και τον ευχαριστούμε»

Ξεκίνησε χθες η εβδομάδα που διοργανώνει ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για αθλητές που θέλουν να γνωρίσουν  το άθλημα. Τα μαθήματα είναι δωρεάν στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 15 ετών από την ίδρυση του συλλόγου. Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου μίλησε στους 93,7 και αναφέρθηκε στο γεγονός: «   Δίνουμε τη δυνατότητα σε αθλητές αλλά και σε ενήλικες να γνωρίσουν το άθλημα. Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του συλλόγου. Μπορεί  κάποιος να έρθει να γνωρίσει το άθλημα δωρεάν και στη συνέχεια αν το θέλει να εγγραφεί στο σύλλογο μας».

Ο Χάρης Παλτόγλου μίλησε και για την έναρξη της φετινής σεζόν: « Ξεκινάμε στις 4 Σεπτεμβρίου.  Μπροστά μας έχουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Είναι το πιο κοντινό και ήδη έχει βγει η προκήρυξη των αγώνων. Βρισκόμαστε γι` αυτό το πρωτάθλημα εδώ και 2 μήνες σε συνεχή προετοιμασία.   Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο Πανελλήνιο όπου θα βγει και η Εθνική ομάδα.  Αυτό θα γίνει 29-30 Σεπτεμβρίου    στη Χαλκίδα. Είναι οι πρώτοι αγώνες και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αφού όπως προανέφερα θα βγει η Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κύπρο».

Για τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ τόνισε: « Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που κλείσαμε 15 χρόνια στον αθλητισμό της Καβάλας. Εχει προσφέρει πολλά ο σύλλογος μας σε αυτά τα 15 χρόνια τόσο στον αθλητισμό όσο και στην τοπική κοινωνία με τις διοργανώσεις που κάνει. Από εκεί και πέρα μας έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος και θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Το ευχαριστώ είναι λίγο.  Εμείς από τη μεριά μας πάντοτε προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.  Στο σύλλογο μας αθλούνται περίπου 100 παιδιά. Όταν έρθει η… Γ` Λυκείου χάνουμε παιδιά και γι` αυτό είναι δύσκολο να βγάλουμε αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου.  Τα παιδιά σταματάνε και πάνε να σπουδάσουνε στα καλύτερα τους. Εκεί που μπορούνε να αποδώσουνε τα μέγιστα, κοιτάνε τι θα κάνουνε στη ζωή τους»

Εχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο άθλημα και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια με σεμινάρια και όλα αυτά που παρακολουθούμε».

 Τ. Π

Διαβάστε επίσης