• 19 Απριλίου 2024,

Χαρταετός – όστρακα – ταραμάς και λαγάνα !

 Χαρταετός – όστρακα – ταραμάς και λαγάνα !

Από σήμερα Σάββατο ζούμε σε ρυθμούς τριημέρου χωρίς αυτό να σημαίνει χαλάρωση.

Διασκεδάζουμε , βγαίνουμε έξω , περνάμε καλά αλλά τα βράδια συνεχίζουμε να κοιμόμαστε με τα μάτια ανοιχτά.

Δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι άλλο αφού οι καιροί παραμένουν δύσκολοι, ύποπτοι και ύπουλοι όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Βάση μας είναι η Καβάλα και από εδώ μπορούμε να κάνουμε τις εξορμήσεις μας αφού είναι αλήθεια οτι έχουμε πολλές επιλογές.

Ξάνθη για το καρναβάλι, Δράμα για σκι και μάλιστα νυχτερινό , και βέβαια την Καλαμίτσα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας με πολύ σαρδέλα.

‘Οτι και να κάνετε , όπου και να πάτε να περάσετε καλά και κοιτάξτε να ξεχαστείτε γιατί δεν έχουμε πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

Τα τελευταία χρόνια είμασε διαχειριστές προβλημάτων αφού αυτά που μπορούμε τα λύνουμε και τα άλλα που δεν μπορούμε τα βάζουμε σε μία σειρά.

 

Πάντως ο Αλέξης πριν την συνεδρίαση του Eurogroup που θα αποφασίσει και την εκταμίευση της δόσης που έχει παγώσει λόγω του οτι δεν υπάρχουν τα γνωστά πλέον προαπαιτούμενα κυκλοφόρησε το 10ετές ομόλογο που για τους κυβερνητικούς πήγε καλά και για την αντιπολίτευση χάλια θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα ανάκαμψης και αλλαγής του κλίματος στους δανειστές.

Το πιο πιθανό είναι οτι θα δοθεί η εντολή και θα ανάψει το πράσινο φως της εκταμίευσης της δόσης αφού ο Τσίπρας έχει κάνει τόσα για αυτούς και πλέον είναι η σειρά τους να κάνουν και αυτοί κάτι για αυτόν.

 

H 54χρονη σήμερα Μόνικα Μπελούτσι έχει δεσμό με 36χρονο πρώην μοντέλο.

Ο τύπος που είναι σκηνογράφος και καλλιτέχνης κατάγεται απο την Γαλλία και το όνομα του είναι Νικολά.

Μετά το τέλος του γάμου της με τον Βενσάν Κασέλ ο γάλλος ηθοποιός παντρεύτηκε μία κοπέλα που είναι κατά 30 χρόνια νεώτερη του και μάλιστα περιμένουν και το πρώτο τους παιδί ενώ η Μόνικα έκανε σχέση με άντρα κατά 18 χρόνια νεώτερο της.

Και αν μία διαφορά 18 ετών ψιλοτρώγεται η διαφορά των 30 είναι σημαντική, σοβαρή και σίγουρα θα επηρεάσει την σχέση τους.

Πάντως η Μόνικα παρά τα 54 χρόνια της βάζει κάτω πολλές 40άρες ακόμα και 30άρες !

 

Η Ελλάδα στον φετεινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στέλνει μία νέα και ταλαντούχα τραγουδίαστρια την Κατερίνα Ντούσκα η οποία όμως για άλλη μια φορά πηγαίνει με ένα πολύ μέτριο τραγούδι που αν την περάσει στην τελική φάση δύσκολα θα της δώσει μία θέση πάνω απο την 15άδα.

Τα τελευταία χρόνια κάνουμε κάθε φορά το ίδιο λάθος.

Στέλνουμε καλή φωνή με μέτριο τραγούδι και για τον λόγο αυτό παίρνουμε τα βουνά.

Καλή σας ημέρα καλό τριήμερο και καλή αντάμωση το πρωί της Τετάρτης.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης