• 3 Μαΐου 2024,

Χάθηκε μπάνερ

 Χάθηκε μπάνερ

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος κατοίκων Κηπούπολης Καλαμίτσας, πραγματοποίησε λαϊκό γλέντι, πολιτιστική εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο την ιδια εποχή, στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλαμίτσας, «Αλεξ. Δήμογλου».

Για την προβολή της εκδήλωσης τοποθέτησε μεταξύ άλλων ενεργειών, μπάνερ, στο γνωστό σημείο πάνω από το πάρκο, στον κόμβο Φαλήρου. Την επομένη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Κεσόγλου πήγε στον κόμβο Φαλήρου για ν΄ απομακρύνει το μπάνερ, προκειμένου αυτό να διορθωθεί και να ξαναχρησιμοποιηθεί στην εκδήλωση του 2017. Έκπληκτος είδε ότι το μπάνερ έλειπε, ενώ στη θέση του είχε τοποθετηθεί άλλο, που διαφήμιζε άλλη εκδήλωση. Απευθύνθηκε σε αυτούς που τοποθέτησαν το καινούριο μπάνερ που δήλωσαν άγνοια για το αντίστοιχο του συλλόγου της Καλαμίτσας. Απευθύνθηκε στο Δήμο Καβάλας απ΄ όπου πήρε την ίδια απάντηση. Κάπως έτσι το μπάνερ  του συλλόγου των κατοίκων της Κηπούπολης – Καλαμίτσας χάθηκε. Πρόκειται για μια σημαντική ζημιά στο σύλλογο, αφού η κατασκευή καινούριου προϋποθέτει δαπάνη 300 περίπου ευρώ.

Όποιος γνωρίζει το παραμικρό δεν έχει παρά ν΄ απευθυνθεί στα γραφεία του συλλόγου, στην Κηπούπολη, βοηθώντας τον να βρει το μπάνερ που ψάχνει.

 

Διαβάστε επίσης