Χατζηραφαηλίδου: «Μεγάλος στόχος η κατάκτηση ενός μεταλλίου στις Σέρρες» 

 Χατζηραφαηλίδου: «Μεγάλος στόχος η κατάκτηση ενός μεταλλίου στις Σέρρες» 

 Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια που συμμετέχει στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας- Κύπρου για Τρίτη συνεχόμενη φορά ( πέρσι χάλκινη νικήτρια στο τριπλούν στην ίδια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Απριλίου στην πόλη των Σερρών.

Η αθλήτρια του ΟΚΑΦ θα εκπροσωπήσει το 1ο ΓΕΛ Καβάλας στο άλμα εις μήκος αυτή τη φορά στο μήκος, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να διεκδικήσει ένα μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ 5,85.

Η Στέλλα μιλώντας στην Αθλητική Πρωινή τόνισε για τη συμμετοχή της σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του στίβου: «  Στόχος μας πρώτα απ` όλα είναι η βελτίωση του ατομικού μου ρεκόρ και η σταθεροποίηση σε άλματα πάνω από 5,80.  Δεύτερος και πολύ μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου σ` έναν πολύ δύσκολο τελικό όπου θα χρειαστεί ένα άλμα γύρω στα 5,85 για να συμβεί αυτό.

Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και σίγουρα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια.  Μπορεί το χρυσό να πάει και στα 6 μέτρα.  Θεωρώ ότι θα είναι ένας ανοιχτός τελικός όπου 7 από τις 12 αθλήτριες που θα συμμετέχουν, θα διεκδικήσουν τα 3 μετάλλια. Φυσικά θα παίξει ρόλο και η μέρα που θα βρεθεί η κάθε αθλήτρια».

Ο προπονητής της Στέλλας Χατζηραφαηλίδου Φώτης Καμπερίδης στις δηλώσεις του, επισήμανε: «  Καλό θα ήταν να βγει ένα καλό άλμα στην πρώτη της προσπάθεια ώστε να σιγουρέψουμε την είσοδο της, στην πρώτη οχτάδα και να κάνουμε έξι προσπάθειες αλλά και να μεταφέρουμε το άγχος και την πίεση, στις άλλες αθλήτριες.

Θέλουμε να κυνηγήσουμε μια μεγάλη επίδοση μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Πιστεύω ότι το χρυσό μετάλλιο θα κυμανθεί από τα 5,95 έως τα 6,00, το αργυρό από τα 5,90 έως τα 5,95 και το χάλκινο από τα 5,85 έως τα 5,90.

Διαβάστε επίσης