• 3 Μαΐου 2024,

MEGA – ΜΕΝΕΓΑΚΗ 1-0 (στην παράταση)

 MEGA – ΜΕΝΕΓΑΚΗ 1-0 (στην παράταση)

Έσκασε η «βόμβα» !

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το ΜΕΓΚΑ στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σαιζόν.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και το ακριβό συμβόλαιο ήταν τα “αγκάθια” που οδηγήσανε τελικά στο διαζύγιο το οποίο όμως θα είναι βελούδινο !

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είχε ξεκινήσει πριν από αρκετές ημέρες αλλά δεν είχε αίσιο τέλος διότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Ελένη δεν δέχτηκε την μείωση αποδοχών που της προτείνανε.

Διότι η Ελένη άσχετα με τα νούμερα τηλεθέασης είναι Ελένη και δεν παζαρεύει.

Και στην τελική η Ελένη έχει βγάλει όλα αυτά τα τηλεοπτικά της χρόνια τόσα πολλά λεφτά που δεν έχει ανάγκη πλέον την τηλεόραση.

Μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματήσει και να αφοσιωθεί στο αγαπημένο της περιβόλι στα Άχλα της Άνδρου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η μόνη που έβγαλε τόσα πολλά λεφτά από την τηλεόραση και για πολλά χρόνια ήταν ο τηλεοπτικός Μέσι.

Από την άλλη βέβαια ο ιδιοκτήτης του ΜΕΓΚΑ ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης δεν είναι διατεθειμένος να  συνεχίσει να πληρώνει  χρυσάφι μία εκπομπή που ξεκίνησε για να είναι πρώτη στην ζώνη που μεταδίδεται και τελικά να είναι δεύτερη και τρίτη σε αρκετές μετρήσεις.

Ο κόσμος φυσιολογικά άρχισε να την βαριέται την Ελένη και θέλει να νέα πρόσωπα πιο φρέσκα και άφθαρτα τηλεοπτικά.

 

Αυτό πάλι ότι μπήκε χέρι στις πλημμύρες στο Ντουμπάι ;

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο έγινε σπορά νεφών.

Η σπορά νεφών είναι μία τεχνική «ψεκασμού» στα σύννεφα που χρησιμοποιείται για την παραγωγή περισσότερης βροχής ώστε να αντιμετωπιστεί η έλλειψη νερού.

Αν ισχύει αυτό ίσως μετά από μερικά χρόνια οι επιστήμονες να μπορέσουν να φτάσουν και στην σπορά χρημάτων.

Να βρέχει λεφτά ρε παιδιά , γιατί όχι ;
Πάντως οι μετεωρολόγοι στα Ενωμένα Εμιράτα αρνούνται οποιαδήποτε παρέμβαση τους σε την πρόσφατη νεροποντή και την αποδίδουν στην κλιματική αλλαγή που προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη.

 

Όσο αφορά εδώ τα δικά μας, σύμφωνα με τα καιρικά μοντέλα η Καβάλα είναι μέσα στις δέκα πόλεις που θα πέσει περισσότερο νερό και μεγαλύτερη ένταση τις επόμενες ώρες.

Όπως όλα δείχνουν η πιο δύσκολη μέρα καιρικά για την πόλη μας θα είναι η σημερινή.

 

Επανερχόμαστε στο θέμα της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το ΜΕΓΚΑ ανακυκλώνοντας μία είδηση που διαβάσαμε στο διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία η Μενεγάκη δέχτηκε πρόταση από τον Ατζούν για να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη στο καινούργιο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Λέτε ;

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης