• 4 Μαΐου 2024,

Χέρι – χέρι με την “Αθηνά” μέχρι και το τέλος της εβδομάδας !

 Χέρι – χέρι με την “Αθηνά” μέχρι και το τέλος της εβδομάδας !

Είναι γεγονός ότι η κακοκαιρία «Αθηνά» ταλαιπώρησε αρκετές περιοχές της χώρας με έντονα καιρικά φαινόμενα ενώ από κάποιες άλλες , όπως η δική μας,   πέρασε και δεν ακούμπησε και αν ακούμπησε , ακούμπησε ελάχιστα !

Οι ασθενείς βροχούλες που ξεκινήσανε από το μεσημέρι της Παρασκευής και θα συνεχιστούν όπως όλα δείχνουν μέχρι τα τέλη και αυτής της εβδομάδας ήταν χρήσιμες αφού είχε να βρέξει έτσι πάνω από δύο μήνες.

Αν δεν είχαμε και τα τροχαία λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος θα ήμασταν μια χαρά.

Κάθε φορά που βρέχει έχουμε σε διάφορα σημεία του επαρχιακού  κυρίως δικτύου , αρκετά τροχαία ατυχήματα για τα οποία ευθύνεται εκτός από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος η κακή ποιότητα των ελαστικών του οχήματος και η ανέμελη οδήγηση των οδηγών που δεν εκτιμά σωστά και τις δικές του οδηγικές δυνατότητες αλλά και του αυτοκινήτου.

 

Τυχερή η Εθνική μας στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μέσα στην Γεωργία κέρδισε με δύο γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα και το πρώτο μάλιστα να έρχεται ως θείο δώρο αφού ήταν ένα με ένα πέναλτι που είδε μόνο το … var.

Ήταν πέναλτι αλλά αν δεν ήταν το var δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι κανείς !

Μετά και από αυτή την νίκη η ομάδα μας  έμεινε ζωντανή στο όνειρο της πρόκρισης με το πολύ σπουδαίο παιχνίδι σήμερα Τρίτη μέσα στην Σουηδία.

Πάντως ο ο προπονητής μας ο Φν Σιπ δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση αφού στο ματς με την Γεωργία μάλλον «κοιμήθηκε» στον πάγκο και δεν έδωσε στην ομάδα τις βοήθειες που περίμενε.

Αφήστε που στο δεύτερο μέρος, βγάζοντας το Παυλίδη, την ομάδα χωρίς σέντερ φορ !!

Έβαλε τον Πέλκα που δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και φάνηκε στο 94’ του αγώνα με το γκολ που πέτυχε και στην ουσία ήταν ένα δώρο των αμυντικών της Γεωργίας.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής αν θέλουμε να έχουμε τύχη και στο σημερινό παιχνίδι αλλά και στην συνέχεια θα πρέπει να ανεβάσει στροφές και να γίνει πιο δραστήριος και ουσιαστικός  στον πάγκο.

 

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα οι ανεμβολίαστοι που δεν μπορούν να κάτσουν πλέον στο εσωτερικό των επιχειρήσεων εστίασης και καφέ θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι οι εξωτερικοί  χώροι αυτών των μαγαζιών που μπορούν να τους δεχτούν δεν θα πρέπει να είναι προστατευμένοι από πουθενά.

Για τον λόγο αυτό και η ενδυμασία τους , τώρα που χειμωνιάζει θα πρέπει να είναι και η κατάλληλη.

Η απάντηση στο ερώτημα για το πώς θα γίνουν φέτος οι παρελάσεις θα έρθει τις επόμενες ημέρες με την κυβέρνηση να διχάζεται για το αν θα πρέπει να γίνουν κανονικά ή χωρίς κόσμο.

Από την μια υπάρχουν αυτοί που λένε ότι η κανονικότητα που θέλει η κυβέρνηση  να επικρατήσει στην καθημερινότητα μας επιβάλει την διεξαγωγή των παρελάσεων όπως προ covid και από την άλλη  αυτοί που υποστηρίζουν  ότι αν πάμε σε παρελάσεις με κόσμο θα μπλέξουμε.

Η συνέχεια στα τηλεοπτικά παράθυρα.

 

Πάντως το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας ήταν το πρώτο μετά από πολύ καιρό που το περάσαμε με Φθινοπωρινές συνήθειες.

Πιο πολύ μέσα στο σπίτι , πιο πολύ τηλεόραση και πιο πολύ ύπνο.

Ομολογώ ότι δεν  μας χάλασε και πολύ …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης