• 14 Μαΐου 2024,

Χωρίς ομιλίες η αυριανή απεργιακή συγκέντρωση

 Χωρίς ομιλίες η αυριανή απεργιακή συγκέντρωση

Το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, ο Εμπορικός Σύλλογος και πολλοί άλλοι συνέχισαν και χθες τις ενέργειες για την προετοιμασία της αυριανής απεργίας- διαμαρτυρία στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συμμετοχή εν τω μεταξύ δήλωσαν και οι φαρμακοποιοί. Θα κλείσουν τα καταστήματα τους στις 10 το πρωί ώστε να βρεθούν στο σημείο της διαμαρτυρίας, στην Κεντρική Πλατεία. Εκεί φαίνεται ότι δεν θα γίνουν ομιλίες.

Μόνο πορεία διαμαρτυρίας. Τελικός προορισμός η Δ.Ο.Υ. στο Διοικητήριο. Στην προϊστάμενη της οποίας θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Το οποίο θα κοινοποιηθεί στους βουλευτές του Ν. Καβάλας.

«Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε και μετά τις 22 Νοέμβρη» είπε στην Πρωινή ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Σε όσους δεν ξέρουν ή αμφιβάλλουν για τις συνέπειες του νομοσχεδίου, πρότεινε να ρωτήσουν σχετικά τους λογιστές τους.

«Αυτοί θα τους περιγράψουν αναλυτικά αυτό που έρχεται» συμπλήρωσε ο κ. Αρσονιάδης. Εξέφρασε επίσης αισιοδοξία ότι οι πιέσεις θα έχουν αποτέλεσμα και το νομοσχέδιο θα αλλάξει. «Καλώ τους συναδέλφους σε συμμετοχή στην απεργία. Το νομοσχέδιο είναι μια επίθεση σε όλους τους μικρομεσαίους» κατέληξε ο κ. Αρσονιάδης.

Χωρίς Ταξί θα είναι αύριο η πόλη μας.

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ως τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Ιωαννίδης (σε συνεννόηση και με το Eurotaxi) την Τετάρτη θα γίνουν κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια. Θα εξυπηρετηθούν φυσικά έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Συμπαράσταση στην κινητοποίηση από το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καβάλας:

«Το Σωματείο μας συμπαρίσταται στους Βιοτέχνες, Επαγγελματίες και Εμπόρους, ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και συμμετέχει στην κινητοποίηση, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Καβάλας, το ΕΒΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας. Καλούμε τα μέλη μας να παραβρεθούν στην συγκέντρωση της Τετάρτης, ώρα 10, που θα γίνει στην Κεντρική πλατεία Ελευθερίας».

Διαβάστε επίσης