• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Εντείνουν τις προετοιμασίες της αυριανής απεργίας οι συνδικαλιστές έμποροι και επιχειρηματίες στην πόλη και το Ν. Καβάλας. Στάση εργασίας ανακοίνωσαν οι φαρμακοποιοί, ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου κατά του φορολογικού νομοσχεδίου. Συμπαράσταση και συμμετοχή από συνταξιούχους του πρώην ΤΕΒΕ. Στη συγκέντρωση δεν φαίνεται να υπάρχουν ομιλίες. Η πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει από την πλατεία. Θα καταλήξει στην Δ.Ο.Υ. Καβάλας όπου θα επιδοθεί ψήφισμα.

 

Ο Θόδωρος Μουριάδης και ο Γιάννης Ιακωβίδης συναντήθηκαν με τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Σάββα Τακίδη, συζήτησαν και συντονίστηκαν στα επόμενα έργα υπογείωσης του δικτύου εντός της πόλης. Λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος δεν θα λειτουργήσουν σήμερα σχολεία και παιδικοί σταθμοί σε τμήμα του Δήμου Παγγαίου. Δεν υπάρχουν στοιχεία για να εξιχνιαστεί η κλοπή ελιών από αγρόκτημα στο Ποδοχωρί. Τροχαία ατυχήματα έγιναν χθες το πρωί στο ύψος της εισόδου της ΒΦΛ, στο κέντρο της Χρυσούπολης. Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένων σε Χρυσούπολη- Ελευθερούπολη- Κρηνίδες. Γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου ευχαριστεί με δήλωση της η πρώην Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Η ανακοίνωση αφορά τις υπηρεσίες που της πρόσφεραν όσο νοσηλεύτηκε σε αυτό.

 

Φωτιά σε άδειο από καιρό διαμέρισμα στον Άγιο Λουκά, την έσβησε η Πυροσβεστική. Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ. Πανελλήνια προβολή στη συνεργασία Καβαλιώτικης εταιρίας με Ελβετική. Μάρκος Δέμπας και Γιάννης Κούτρας συμμετείχαν σε πρόγραμμα επίσκεψης εκπροσώπων Επιμελητηρίων στις Βρυξέλες. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης νέος πρόεδρος των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ. Σε κακή κατάσταση ο δρόμος προς την κορυφή του Παγγαίου, δεν συντηρήθηκε επί σειρά προηγούμενων ετών. Με την ΕΑΣ Καβάλας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όσοι δεν διαθέτουν απολυτήριο δημοτικού σχολείου μπορούν να το αποκτήσουν, οι εξετάσεις σε όλο το Νομό θα γίνουν 8 Δεκέμβρη.

 

Εκπρόσωποι του συλλόγου Πνοή λόγω της ημέρας των δικαιωμάτων των παιδιών βρέθηκαν σε δημοτικό σχολείο. Τοπικοί φορείς οργανώνουν εκδήλωση στην Πλατεία στις 3 Δεκέμβρη, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ΑμεΑ. Η Παναγιώτα Λατσούρη παρέμεινε πρόεδρος στο συνοικιακό σύλλογο των Ποταμουδίων. 8 Δεκέμβρη ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη.

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΟΚ αρχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με το Νέστο στη Χρυσούπολη.

Διαβάστε επίσης