Χωρίς Παναγιωτόπουλο, Ζυγκερίδη, Κυριακίδη, Μπαντάνη – Εκτός αποστολής και ο Τέλλος

 Χωρίς Παναγιωτόπουλο, Ζυγκερίδη, Κυριακίδη, Μπαντάνη  – Εκτός αποστολής και ο Τέλλος

Παρά τις απουσίες που έχει ο ΑΟΚ μπορεί να κάνει στην Πτολεμαϊδα το πρώτο του φετινό διπλό. Ο Εορδαϊκός που χρησιμοποιεί αρκετά νέα παιδιά, σίγουρα προσφέρεται γι` αυτό.  Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με τον Άγγελο Διγκόζη να μετράει  τέσσερεις απουσίες.

Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν ο Παναγιωτόπουλος(ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν αποδείχθηκε σοβαρός), ο Ζυγκερίδης, ο Μπαντάνης αλλά και ο τιμωρημένος Κυριακίδης. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Διγκόζης θα χρησιμοποιήσει τερματοφύλακα τον Αθανασίου. Στο κέντρο της άμυνας Τουμανίδης  και ο Καλλιβωκάς. Στα πλάγια της άμυνας, δεξιά ο Ζαρωτιάδης  και αριστερά Σταματόπουλος  η  Φραγκούλης. Ο Σταματόπουλος «παίζει» και για το κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κεφαλάς και ο μάλλον έκπληξη με ντεμπούτο με Θωμαϊδη.  Πλάγιοι στην επίθεση ο Μελισσόπουλος και Κυζιρίδης. Επιθετικό χαφ ο Τζιτζιφάκος και σέντερ φορ. Αν αλλάξει κάτι, διεκδικούν θέση ο Πτηνόπουλος, ο Μπλιός και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Δεν αποκλείεται ο Διγκόζης να προφυλάξει παίκτες που είναι στο όριο των καρτών για να τους έχει με την Καλαμαριά.  Ένας από αυτούς είναι ο  Τέλλος που  είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκτός αποστολής, για να προφυλαχθεί.

*Τι έγινε στο Α` ματς το Α` γύρου

Ο ΑΟΚ είχε επικρατήσει πολύ εύκολα με πρωταγωνιστή του Παβίσεβιτς που πέτυχε χατ τρικ και πολύ καλό στο πρώτο μέρος τον Χάρη Παππά.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 5` από σέντρα του Παππά, ο Παβίσεβιτς με κοντινό πλασέ το 1-0.     Στο 25` πάλι από τα δεξιά σέντρα του Παππά, κεφαλιά του Παβίσεβιτς για το 2-0. Το 3-0 στο 35`, με σουτ ο Μπλιός από κοντά μετά από σέντρα του Κυριακίδη. Στο 52` το 3-1 με εντυπωσιακό σουτ του Τάμπα, στο παραθυράκι της εστίας του Αθανασίου .  Στο 85` ανατροπή του Πτηνόπουλου από τον Λιάπτση, σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Ζλατκόφσκι για το 4-1.

Στο 88` το 5-1 ο Παβίσεβιτς με κοντινό σουτ, από σέντρα του Μπαντάνη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Λαδάκης, Παππάς 53` Δέντσας , Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Μπλιός 70` Ζλατκόφσκι , Μπρατσιάνι 76` Πτηνόπουλος.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Δινοβίτσης, Νικολαϊδης, Σαββίδης, Μπίκος 81` Λιάπτσης , Μπαλίτσας 88` Μυροφορίδης , Βλαδίκας, Τσιχράτζε 46` Καλογιαννίδης , Ιβιτς, Τάμπα, Εντσο.

Διαβάστε επίσης