• 20 Απριλίου 2024,

Τα κινητά τηλέφωνα η Κατερίνα και τα αδέσποτα !

 Τα κινητά τηλέφωνα η Κατερίνα και τα αδέσποτα  !

Έγινε μια έρευνα στην Αγγλία που έδειξε οτι η απώλεια του κινητού τηλεφώνου δημιουργεί στρές παρόμοιο με αυτό ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.

Αυτό είναι τραγικό γιατί διαπιστώνουμε το μέγεθος της  επικράτησης των συσκευών αυτών στην ζωή μας και όλη την ύπαρξη μας γενικότερα θα έλεγα.

Τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν πλέον προέκταση του χεριού μας και χωρίς το κινητό μας τηλέφωνο δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.

Μισός άνθρωπος χωρίς την συσκευή αυτή που όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ζωή μας εκεί προς τα τέλη της δεκαετία του 90 στο μέγεθος άρβυλου είχαμε εντυπωσιαστεί γιατί το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στις καταστάσεις εκτάκτου ενάγκης που μέχρι εκείνη την στιγμή έπρεπε να αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Έλα όμως που η χρήση του κινητού τηλεφώνου δεν σταμάτησε εκεί και σήμερα είναι τα πάντα για τον κάτοχο του.

Είναι η παρέα  στην βόλτα είναι η παρέα στο ύπνο στα ταξίδια αναψυχής αλλά και τα επαγγελματικά.

Πλέον το κινητό τηλέφωνο είναι ένας ολόκληρος κόσμος σαν τον κόσμο του AVATAR που σε βάζει σε ένα σωρό τρυπάκια με ένα σωρό γκατζετάκια.

Συμφωνώ απόλυτα με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας και νομίζω οτι θα πρέπει όλοι να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις με τις συγκεκριμένες συσκευές.

Φαίνεται και ο Μάρτης θα είναι ένας μήνας που θα περάσει χωρίς να μας φέρει εξελίξεις όσο αφορά το κλείσιμο των διαπραγματεύσεων γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά στα οποία θα πρέπει να συμφωνήσουμε με τους δανειστές.

Η αισιοδοξία της ελληνικής πλευράς οτι τελικά θα πάνε όλα καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας είναι αλήθεια οτι μας ανησυχεί γιατί και στο πρόσφατο παρελθόν απο τους ίδιους ανθρώπους παρόμοιες προβλέψεις και εκτιμήσεις είχανε πέσει στο κενό και βρεθήκαμε ένα πρωϊνό Σαββάτου το καλοκαίρι να περιμένουμε πίσω απο ένα ΑΤΜ και να ακούμε οτι οι τράπεζες την Δευτέρα δεν θα ανοίξουν.

Και δεν ανοίξανε.

Εκείνες οι προβλέψεις δυστυχώς είχανε βγεί.

Συνήθως οι καλές είναι αυτές που δεν βγαίνουν.

Παρόλα αυτά εμείς απο την φύση μας αισιόδοξοι πιστεύουμε οτι έστω και μέσα στον Απρίλη τον ψεύτη θα γίνει η δουλειά.

Ακόμα και ο υπουργός οικονομικών που έχει ως κρυφό πόθο να βγεί για ένα κοκτέϊλ με εκείνο τον πύραυλο την ηθοποιό Σκάρελτ Γιόχανσον βλέπει συμφωνία με τους δανειστές στο Eurogroup της 7η τους Απρίλη.

Η τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου που είναι επίσης πύραυλος, αλλά της NASA, εκτός απο το γεγονός οτι είναι η μοναδική γυναίκα που έχει δεί 43 ηλιοβασιλέματα σε μια ημέρα είναι και το κορίτσι που κάθε βράδυ μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στέλνει τις πιο sexy καληνύχτες.

Φωτογραφίζεται με άκρως sexy εσώρουχα και γράφει διάφορα κάτω απο τις φώτο όπως αυτό εδώ :

“Λυπήθηκα τα φίδια, που δεν θα είχαν άλλες φωλιές για να κρυφτούν. Όταν έπρεπε να φυλάξω λίγο νερό, για ώρα ανάγκης, δεν το ‘κανα. Λυπήθηκα τ’ αδέσποτα, που διψούσαν. Τώρα… ” Λατρεμένη μου Αλκυόνη ..ποσα βραδια μου συντροφεύεις με τα αριστουργήματα σου.”

Καταλαβαίνετε οτι αυτή η γυναίκα επειγόντως θα πρέπει να βρεί άντρα γιατί το καράβι έχει αρχίζει και σφυρίζει.Πρώτα τα ηλιοβασιλέματα μετά τα φίδια και τα λαγούμια δεν θέλει πολύ να σου κάνει  τσάφ το μυαλό.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα. Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και απο Δευτέρα είμαστε πάλι εδώ και τα λέμε. Εμείς τα γράφουμε δηλαδή και εσείς τα διαβάζετε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης