Χρήστος Κανάρης: « Με σπουδαία αποτελέσματα ανεβήκαμε στην Α1 κατηγορία»

 Χρήστος Κανάρης: «  Με σπουδαία αποτελέσματα ανεβήκαμε στην Α1 κατηγορία»

Για την άνοδο του ΑΣΕ Καβάλας στην Α1 γυναικών αλλά και για το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  Παμπαίδων- Παγκορασίδων Επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα γίνει στην Καβάλα μίλησε στους 93,7 ο πρόεδρος Χρήστος Κανάρης.

Τόνισε

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πόσο εύκολο η δύσκολο ήταν η  άνοδος για τις γυναίκες του ΑΣΕΑ Καβάλας στην Α1 κατηγορία μετά από τα μπαράζ;

Απάντηση:  Όταν πας σε μια τέτοια διοργάνωση πάντοτε είναι πολύ δύσκολο. Στην πορεία ίσως με τα αποτελέσματα να φάνηκε εύκολο.

Είχαμε να παίξουμε με δυο ομάδες που ήταν στην Α1. Με το Πέρα και τη ΧΑΝΘ αλλά και με τον Αρη Βούλας που ήταν στην Α2 μαζί μας. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν ξέρεις. Μια ήττα να κάνεις δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Τελικά τα καταφέραμε. Κάναμε τρεις νίκες με σπουδαία αποτελέσματα και ανεβήκαμε πανηγυρικά στην Α1, όπου θα είχαμε ανέβει αφού ισοβαθμήσαμε με τον πρώτο όμως στο γκολ αβερέιντζ της κανονικής περιόδου χάσαμε την άνοδο.

Ερώτηση: Πάλι ο ΑΣΕ Καβάλας θα είναι η μοναδική ομάδα στην Καβάλα που θα παίξει στην Α1.

Απάντηση: Πραγματικά  θα είμαστε η μοναδική ομάδα σε επίπεδο Α1. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες την επόμενη σεζόν.  Η Ενωση να ανέβει στην Α1 αλλά και ο ΑΟΚ να ξεφύγει από τη Γ` Εθνική. Είναι καλό να αναπτύσσεται ο αθλητισμός. Συγχαρητήρια στην Ενωση για την άνοδο αλλά επίσης τον ΓΣΕ.

Ερώτηση: Αυτή η ομάδα θα διατηρηθεί στην Α1; Θα συνεχίσει το ίδιο ρόστερ στα κορίτσια;

Απάντηση:  Κοιτάξτε δε θα συνεχίσει η ομάδα έτσι όπως είναι.   Δε μπορούμε να κρατήσουμε ορισμένες παίκτριες. Δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες.

Υπάρχουν ήδη μεταγραφικές σειρήνες.  Οι παίκτριες ανέβηκαν πάρα πολύ.   Εχουμε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο διπλό και μάλιστα  μάλλον έχει κλείσει αλλού.

Θα μιλήσουμε με τον προπονητή και θα δούμε ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας για την Α1.

Στόχος μας θα είναι η παραμονή στην Α1. Κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα πετύχουμε.   Θα δούμε τον προγραμματισμός μας και θα δούμε πως θα το χειριστούμε. Το μπάτζετ θα παίξει μεγάλο ρόλο.  Όλα παίζουν ρόλο. Αυτό που μετράει για μας είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλά μικρά κορίτσια στις τάξεις μας.

Οπότε αν κρατήσουμε την ομάδα στην Α1 , του χρόνου σιγά- σιγά θα βάλουμε δικά μας παιδιά να παίξουνε.

Ερώτηση: Έχετε μπροστά σας και μια μεγάλη διοργάνωση.

Απάντηση: Ναι όντως.  Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα διοργανώνεται στην Καβάλα το Πανελλήνιο Παμπαίδων- Παγκορασίδων.

Είναι μεγάλη διοργάνωση και ευχαριστούμε το Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση του «Αλεξάνδρα Δήμογλου».  Συμμετέχουν παιδιά και από τα Δημοτικά, οπότε πάει μέχρι τη Δευτέρα γιατί είναι αργία λόγω του Αγίου Πνεύματος.

Φέτος μας έδωσε την διοργάνωση η ομοσπονδία ενώ στα κορίτσια είμαστε το πρώτο φαβορί στο ομαδικό.   Επίσης και στο ατομικό έχουμε πολλές ελπίδες για την πρώτη θέση. Εχουμε την Γκαϊτατζή που είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης.   Επίσης την Δημητριάδη που είναι στην τέταρτη θέση.

Υπάρχει η υποδομή και αυτό είναι το ζητούμενο για μας. Θα ήθελα να έρθει ο κόσμος για να παρακολουθήσει τους αγώνες που θα γίνουν στην Καλαμίτσα.

Ερώτηση: Πόσα χρόνια ο ΑΣΕΑ Καβάλας διατηρεί τον ίδιο προπονητή;

Απάντηση: Είναι η 9η χρονιά. Εχει φέρει πολλές επιτυχίες ο κ. Σταύρου Το άθλημα είναι πολύ εξειδικευμένο και θέλει πολύ προπόνηση, υπομονή, ταλέντο και προσπάθεια. Όλα αυτά πρέπει να τα «δέσει» ένας προπονητής καθώς και τη ψυχολογία που πρέπει να δώσει.

 

Διαβάστε επίσης