• 20 Απριλίου 2024,

Χτίζει την επόμενη μέρα ο Βρασίδας με Προβατίδη προπονητή και με το βασικό περσινό ρόστερ (φωτογραφίες)

 Χτίζει την επόμενη μέρα ο Βρασίδας με Προβατίδη προπονητή και με το βασικό περσινό ρόστερ (φωτογραφίες)

Το βράδυ του Σαββάτου στην ιστορική έδρα του Βρασίδα, στο παλιό γήπεδο, η διοίκηση της ομάδα οργάνωσε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους παίκτες στο κλείσιμο μια ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς λόγω της πανδημίας όπου παίχθηκαν μόνο τρεις αγωνιστικές στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Οι ειδήσεις που βγήκαν είναι ότι παραμένει στον πάγκο ο Παύλος Προβατίδης ενώ θα συνεχίσουν και οι περισσότεροι από τους περσινούς βασικούς παίκτες. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού του για τον Ιούλιο όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Στην Αθλητική Πρωινή, μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Μήτρου, ο προπονητής Παύλος Προβατίδης και ο ποδοσφαιριστής με εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες Γαβριήλ Αποστολίδης.

Τάσος Μήτρου (πρόεδρος Βρασίδα): «Κοιτάμε πλέον την επόμενη μέρα. Με χαρά δεχθήκαμε το μερικό άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι μια ολοκληρωμένη χρονιά. Εμείς ως Βρασίδας οφείλαμε έχοντας υποχρέωση και στον κόσμο μας, να ξεκινήσουμε τις δράση με την Ακαδημίας μας. Επίσης μαζέψαμε τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, κάναμε μια μικρή γιορτή, μια συνάντηση για να δούμε και το μέλλον. Να δούμε την επόμενη μέρα. Δε θα έχουμε αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που είχαμε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Τα παιδιά είναι θετικά όλα για να μείνουν στον Βρασίδα. Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα μείνει ο ίδιος προπονητής και θεωρώ ότι και φέτος θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα.  Είχαμε δείξει ότι θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο πριν τη διακοπή. Φαινόταν ότι ήμασταν από τις 3-4 καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Δείξαμε από την αρχή ότι θα ήμασταν δυνατοί. Αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα ήμασταν μέσα στην πρώτη τριάδα».

Παύλος Προβατίδης (Προπονητής Βρασίδα Ν.Π): «Υγεία σε όλο τον κόσμο πρώτα απ` όλα. Μετά να έχουμε ποδόσφαιρο γιατί μας έχει λείψει πάρα πολύ. Και στον κόσμο, και στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές. Γενικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Είναι η βάση του ποδοσφαίρου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Πρώτα απ` όλα να φύγει το κακό αυτό από τη χώρα μας αλλά και τον πλανήτη, για να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε από τις λίγες χώρες που έχουμε μείνει τόσους μήνες χωρίς ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτό είναι ένα παράπονο μου.  Από μικρό παιδί που ασχολούμαι, ξέρω ότι ο αθλητισμός κάνει μόνο καλό.  Είναι λάθος που κλείσαμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Εγώ από την πλευρά μου θα συνεχίσω στον Βρασίδα ΝΠ. Είναι μια ομάδα πάρα πολύ οργανωμένη. Έχε να κάνω με ανθρώπους στον Βρασίδα με τους οποίους μπορούμε και συνεννοούμαστε. Περνάω καλά. Δυστυχώς αφήσαμε μια χρονιά πίσω στην οποία ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Από παιχνίδι σε παιχνίδι πηγαίναμε καλύτερα. Δυστυχώς ήρθε η διακοπή. Θα μείνουν τα παιδιά του χρόνου, η ομάδα θα είναι ίδια και θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι ο Βρασίδας θα έχει την πορεία που του αξίζει στο πρωτάθλημα. Ο Βρασίδας είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας».

Γαβριήλ Αποστολίδης (ποδοσφαιριστής Βρασίδα): «Για μας ήταν κάτι το πρωτόγνωρο να λείψουμε από τα γήπεδα για περίπου 7 μήνες. Μας έχει λείψει πάρα πολύ. Είναι και θέμα σωματικό αφού για τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσουμε προετοιμασία αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε κάποια προβληματάκια. Πιστεύω όμως ότι επειδή υπάρχει μεγάλη θέληση στην ομάδα μας απ` όλους τους παίκτες, δε θα έχουμε ιδιαίτερο θέμα. Ο ρόλος του Βρασίδα μόνο πρωταγωνιστικός πρέπει να είναι στο νέο πρωτάθλημα με αυτούς τους παίκτες που έχει στο ρόστερ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτό το βλέπουμε και μόνοι μας. Δεν ήρθαμε στον Βρασίδα για να κάνουμε τουρισμό. Η ομάδα έχει παίκτες αξίας και θα είμαστε όπως ήμασταν στους 3 αγώνες που παίχθηκε πρωτάθλημα τη σεζόν που πέρασε. Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία σε όλους. Να ξεκινήσουμε κανονικά και να μην σταματήσει το πρωτάθλημα. Να είναι μια χρονιά, χωρίς διακοπές και προβλήματα».

Διαβάστε επίσης