Η ώρα του λιμανιού- Από σήμερα σχεδόν κάθε μέρα και μια άφιξη πλοίου!

 Η ώρα του λιμανιού- Από σήμερα σχεδόν κάθε μέρα και μια άφιξη πλοίου!

Αναβαθμίζονται από σήμερα τα δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου (και όχι μόνο) μέσω του κεντρικού λιμανιού της Καβάλας.

Από σήμερα και για όλο το Καλοκαίρι τα δρομολόγια αυξάνονται ενώ επιστρέφει στην Καβάλα και το γνωστό δρομολόγιο το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το νέο πίνακα δρομολογίων το λιμάνι θα εξυπηρετεί κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας) ένα τουλάχιστον πλοίο. Κι επειδή πρόκειται για Καλοκαιρινή περίοδο, τα πλοία θα είναι μεγάλα, αρκετά σύγχρονα και γρήγορα.

Ο πίνακας των δρομολογίων που ισχύει από σήμερα εμπλουτίζεται με ακόμη περισσότερα δρομολόγια από το τέλος του μήνα. Για τον μήνα Αύγουστο τα δρομολόγια αυξάνονται κι άλλο. Όλο το Καλοκαίρι ένας μεγάλος αριθμός νησιών θα συνδέεται με τη Βόρεια Ελλάδα μόνο μέσω του λιμανιού της Καβάλας.

Η κίνηση και η ζήτηση εισιτηρίων είναι ικανοποιητική. Αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο όσο θα «προχωρούμε» στο Καλοκαίρι. Προς το παρόν οι περισσότεροι επιβάτες φαίνεται να είναι Έλληνες. Σήμερα Τρίτη (και κάθε Τρίτη) στο λιμάνι θα φθάνει πρωί το «Aqua Blue» ενώ το μεσημέρι θα φθάνει το «Blue Star Chios».

Και τα δύο πλοία αναχωρούν λίγες ώρες μετά την άφιξη τους.

Διαβάστε επίσης