Coming 2019 !

 Coming 2019 !

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Πριν το τέλος της εβδομάδας τελειώνει το 2018 που σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή χρονιά αφού απο το δεύτερο εξάμηνο και μετά είναι αλήθεια οτι μπορέσαμε και πήραμε κάποιες ανάσες εκτός μηχανικής υποστήριξης.

Οχι κάποια σοβαρή εξέλιξη αλλά σίγουρα καλύτερα απο την προηγούμενη κατάσταση της απόλυτης παράλυσης.

Μέχρι και το 2018 η ελληνική οικονομία ήταν σε κώμα.

Απο τα μέσα του 2018 αρχίσανε τις προσπάθειες να βγει απο τα μηχανήματα και να αρχίσει να παίρνει τις δικές της ανάσες.

Δεν έχει καταφέρει πολλά αλλά τουλάχιστον έχει γίνει η αρχή μιας προσπάθειας αποσύνδεσης.

Είμαστε αισιόδοξοι ( όπως πάντα άλλωστε) οτι το 2019 θα είναι μια χρονιά καλύτερη απο αυτή που φεύγει και θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα.

Να διατηρήσουμε την πίστη μας και να μην το βάζουμε εύκολα κάτω παρά τις δυσκολίες που προκύππτουν σε αυτή την ανηφορική πορεία.

Μην χάνετε το κουράγιο σας είναι το μήνυμα των ημερών.

 

Το φαινόμενο που θα επηρεάσει την χώρα μας και θα φέρει βροχές και έναν γενικότερα άστατο καιρό και στην περιφέρεια μας έχει το όνομα “Ραφαήλ”.

Ο “Ραφαήλ” απειλεί να μας χαλάσει τα σχέδια που έχουμε για σήμερα παραμονή πρωτοχρονιάς αφού παραδοσιακά γιορτάζουμε την άφιξη του νέου έτους σε κάποιο απο πολλά καφέ και μπαρ που υπάρχουν στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στους πεζόδρομους της πόλης.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες προβλέψεις μετά τον “Ραφαήλ” ακολουθεί η “Σοφία” που θα φέρει κρύο και χιόνια ακόμα και στα πεδινά.

Πριν δηλαδή μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον “Ραφαήλ” θα δεχτούμε ένα δεύτερο και μάλιστα πιο σοβαρό χτύπημα απο την “Σοφία” που μπορεί να μας ζορίσει αφού εκτός απο τις χιονοπτώσεις θα φέρει και πολύ κρύο.

Το φαινόμενο της “Σοφίας” αναμένεται να μας επηρεάσει απο την Πέμπτη και μετά όπου για πρώτη φορά φέτος τον χειμώνα θα ζήσουμε θερμοκρασίες και κάτω απο το 0.

Το νου σας και τα μάτια σας 54 !

Αρκετά αισιόδοξη η πρόβλεψη του πρώην πρωθυπουγού Κώστα Σημίτη που βλέπει την Ελλάδα να προσφεύγει ξανά στον μηχανισμό οικονομικής στήριξης γνωστό και ως ESM.

Eίναι ο μηχανισμός που μας είχε περιγράψει ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ώς την πρώτη μέρα της άνοιξης άσχετα να μας προέκυξε εφιάλτης.

Είναι το γνωστό παραμύθιασμα για το οποίο σας γράφαμε μέσα απο αυτή την σελίδα προχθές.

Μας παραμύθιασε ο Γιώργος Παπανδρέου οτι είναι ευχή και οχι κατάρα η προσφυγή στον μηχανισμό αυτό και παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας με μία σχετική ευκολία στους δανειστές που στην κυριολεξία μας βγάλανε τα συκώτια !!!

Πάντως θα είναι οτι χειρότερο για την Ελλάδα και τους έλληνες μετά απο λίγο διάστημα να επιστρέψουμε και πάλι στον ESM.

Είναι κάτι που δεν θα αντέξει κανείς.

 

Δεύτερη φοβερή εμφάνιση του Αντύπα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μαζί με ΛΕΠΑ και Δημήτρη Κοντολάζο που ήταν και ο πιο σοβαρός απο τους τρείς.

Ο Λεπά είναι ο γνωστός Λεπά με τα μωρά όλα στην πίστα και ο Αντύπας που αρνείται να αποδεχτεί την τριχόπτωση και προσπαθεί με διάφορους τρόπους, μάλλον τους χειρότερους, να περιορίσει το πρόβλημα που έχει στο τριχωτό της κεφαλής του.

Μιλάμε οτι ο άνθρωπος έχει κολλήσει ένα καπάκι μπροστά και στο σημείο που υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα απο την αραίωση και είναι σαν καστόρινο !!!

Πως είναι τα παπούτσια τα καστόρ ;

Κάπως έτσι είναι και το καπάκι που έχει επιλέξει ο Αντύπας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι παρά την αισιοδοξία και την αλλαγή της ψυχολογίας σε πολλούς τομείς.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης