Δ. Παπουτσής: «Ψηφίζω Φώφη, σέβομαι όλους τους άλλους υποψηφίους»

 Δ. Παπουτσής: «Ψηφίζω Φώφη, σέβομαι όλους τους άλλους υποψηφίους»

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε εχθές ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής καλώντας τους πολίτες σε συμμετοχή στη ψηφοφορία της Κυριακής για την εκλογή νέου επικεφαλής στον πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς. Όπως παρατήρησε, οι εκλογές για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας είναι άριστα προετοιμασμένες, με καλή επίδοση στις δοκιμαστικές διαδικασίες που προηγήθηκαν.

Ο κ. Παπουτσής ευχαρίστησε τους εθελοντές που θα συγκροτήσουν τις εφορευτικές επιτροπές προβλέποντας ότι όλα θα εξελιχθούν καλά. Προέβλεψε επίσης μεγάλη συμμετοχή και στα τμήματα της Π.Ε. Καβάλας.

Όταν ρωτήθηκε ποιον από τους υποψηφίους προέδρους θα επιλέξει εκείνος ως τον αρχηγό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Δημήτρης Παπουτσής μας είπε: «Για ένα σωρό προσωπικούς και πολιτικούς λόγους ψηφίζω τη Φώφη Γεννηματά, ωστόσο σέβομαι και όλους τους άλλους υποψηφίους προέδρους. Γενικά, διατηρώ όπως πάντα ενωτική στάση. Ενόσω η Φώφη Γεννηματά ήταν πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι διαθέτει θέληση, τόλμη και υπευθυνότητα. Έχει προσφέρει στην πολιτική ζωή του τόπου».

Ο Δημήτρης Παπουτσής απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του πολιτικού φορέα μετά τις εκλογές.

«Αγωνιστική και έντιμη»

Ο πρώην βουλευτής Ηλίας Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε εχθές δημόσια σχετικά με τη ψηφοφορία της Κυριακής για την εκλογή νέου προέδρου στο φορέα της κεντροαριστεράς. Ο Ηλίας Παπαδόπουλος είπε στην εφημερίδα μας: «Ψηφίζω Φώφη Γεννηματά γιατί είναι αγωνιστική και έντιμη. Ανέβασε τα ποσοστά του κόμματος, ωστόσο αναγνωρίζω πως είναι καλές και όλες οι άλλες υποψηφιότητες».

 

Διαβάστε επίσης