Δε δίνεται προς χρήση των Ακαδημιών το Βερούλειο, ίσως παίξουν το Σαββατοκύριακο στο κεντρικό γήπεδο Βύρωνας και Ηρακλής

 Δε δίνεται προς χρήση των Ακαδημιών το Βερούλειο, ίσως παίξουν το  Σαββατοκύριακο στο κεντρικό γήπεδο Βύρωνας και Ηρακλής

Θεωρείται βέβαιο ότι δε θα δοθεί προς χρήση το Βερούλειο σήμερα Δευτέρα για της Ακαδημίες των τριών συλλόγων(ΑΕΚ, Βύρωνα, Ηρακλή Καβάλας).

Αυτό έχει να κάνει και με την ασφάλεια των νεαρών  αθλητών.  Πάντως δεν αποκλείουμε το Σαββατοκύριακο να γίνουν αγώνες στο κεντρικό γήπεδο με τις ανδρικές ομάδες.  Ο Βύρωνας το Σάββατο παίζει με τον Αρη Πηγών ενώ την Κυριακή ο Ηρακλής Καβάλας με τον Αρη Ζυγού.  Η ΑΕΚ παίζει στο Χρυσοχώρι. Όλα αυτά αφού πρώτα γίνει μια συζήτηση με τον εργολάβο του έργου και δώσει αυτός το τελικό οκ.

Βέβαια πρέπει να κουρευτεί και ο αγωνιστικό χώρος για να μπορέσουν να γίνουν παιχνίδια. Αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία του Δήμου και μετά από άδεια του εργολάβου. Το αν θα γίνουν αγώνες στο κεντρικό γήπεδο το Σαββατοκύριακο θα κριθεί μέχρι την Τετάρτη το αργότερο.

 

Διαβάστε επίσης