• 19 Απριλίου 2024,

Debate για ξενύχτηδες !!!

 Debate για ξενύχτηδες !!!

Αυτή η εβδομάδα είναι η εβδομάδα των τηλεοπτικών debate ή τηλεοπτικών μονομαχιών και για την πόλη της Καβάλας με τους υποψήφιους Δημάρχους να έχουνε κάνει το πρώτο τους ξενύχτι και να ετοιμάζονται για το δεύτερο.

Τα debate συνηθίζεται να προγραμματίζονται στην βραδυνή ζώνη  των καναλιών όταν οι πολίτες έχουν τελειώσει με τις δουλειές τους και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και μπορούν να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι.

Το θέμα είναι ότι όσα έχουν προηγηθεί στην διάρκεια της ημέρας στο πλαίσιο μιας δύσκολης καθημερινότητας για τους γνωστούς λόγους στην Ελλάδα τουλάχιστον , οι περισσότεροι τηλεθεατές πριν καλά – καλά ξεκινήσει η τηλεμαχία είναι off και σίγουρα μετά από την πρώτη ώρα εκπομπής με το ζόρι κρατάνε τα μάτια τους ανοιχτά.

Όταν μια τέτοια τηλεμαχία ξεκινάει στις 10 το βράδυ και τελειώνει στις 2 τα ξημερώματα είναι μάλλον για νυχτερίδες και για αυτούς που έχουν βγει έξω για διασκέδαση και εκείνη την ώρα επιστρέφουν στο σπίτι, αλλά πόσοι να είναι αυτοί ;

Οι εποχές μάτσα – μούτσα για τους έλληνες έχουν τελειώσει και πλέον οι περισσότεροι παλεύουν για να μπορέσουν να έχουν μία έξοδο την εβδομάδα.

Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή τα κανάλια να αποφασίσουν και να εντάξουν τις τηλεοπτικές αυτές τηλεμαχίες στην απογευματινή ζώνη του προγράμματος τους και ας χάσουν κάποιους που εκείνη την ώρα είναι στο γυμναστήριο ή στο καφενείο.

Να είστε σίγουροι οτι θα το δούνε περισσότεροι από αυτούς που θα επιλέξουν να μείνουν ξάγρυπνοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι περισσότερα έλληνες μέχρι τις 11 το βράδυ τις καθημερινές έχουν σβήσει το φως στο δωμάτιο και είναι στην αγκαλιά του Μορφεά.

Στο πρώτο τηλεοπτικό debate της Δευτέρας ,αυτό που βγήκε από την συχνότητα του ΕΝΑ channel υπήρχαν και πολλά προβλήματα τεχνικής φύσεως με τα μικρόφωνα των περισσότερων υποψηφίων να έχουν διάφορα προβλήματα που κούρασαν το τηλεοπτικό κοινό.

Μόνο το μικρόφωνο του παρουσιαστή και δημοσιογράφου της τηλεμαχίας δούλευε σωστά και  με αξιοπιστία.

Ας ευχηθούμε στο επόμενο τηλεοπτικό debate στο δεύτερο κανάλι της Καβάλας να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα τεχνικής φύσεως που κάνουν την μετάδοση προβληματική και ταλαιπωρούν του τηλεθεατές.

 

Καλοκαίρι λένε ορισμένοι την άλλη εβδομάδα στην Καβάλα αφού υποχωρούν τα φαινόμενα και ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Μακάρι γιατί οι επαγγελματίες έχουν αρχίσει να ανησυχούν.

 

Τα πράγματα για την χαμένη Γαλάζια σημαία από την ακτή της Καλαμίτσας είναι πάρα πολύ απλά.

Από την στιγμή που στην παραλία δεν θα υπάρχει ναυαγοσώστης η Γαλαζία σημαία υποστέλεται.

Αυτή η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι αρκετή να στερήσει από την παραλία την Γαλάζια σημαία.

Να έχετε υπόψη σας ότι τις Γαλάζιες σημαίες τις  κερδίζουν οι παραλίες που όχι μόνο είναι καθαρά τα νερά αλλά και η παραλία οργανωμένη με όλες τις βασικές παροχές προς τους λουόμενους και σίγουρα ναυαγοσώστης για κάθε ενδεχόμενο.

Για τους λόγους αυτούς κέρδισε για φέτος το καλοκαίρι την Γαλάζια σημαία η παραλία της Τόσκα.

 

Παράθυρο και για την άνοδο της ομάδας μας στην καινούργια Super League 2 αφήνουν οι δηλώσεις του Βασιλειάδη που πετάει το μπαλάκι στην ΕΠΟ η οποία και θα πρέπει να καταλήξει στο τι θα γίνει τελικά αφού αν καλυφθούν αυτές οι δύο θέσεις από την επόμενη κατηγορία θα πρέπει οι πρώτοι 8 των ισάριθμων ομίλων της σημερινής Γ ’ Εθνικής να παίξουν μεταξύ τους για τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στην Super League 2.

Με λίγα λόγια ο ΑΟΚ στην καλύτερη θα παίζει στην Super League 2 και στην χειρότερη στην Football League .

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι ύπουλοι και ύποπτοι.

Όλα θα πάνε καλά και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται και όλοι εμείς παραμένουν στις θέσεις μας για να τα ζήσουμε.

Θα τα αναταμώσουμε και πάλι αύριο το πρωί , πρώτα ο θεός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

Διαβάστε επίσης