ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Με 255 κρούσματα στο Νομό Καβάλας –σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ- τέλειωσε χθες ο Φεβρουάριος στο Ν. Καβάλας. Τα 67 ήταν στη Θάσο. Ίδιος αριθμός ασθενών στο Νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο. Στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να λειτουργήσει στο νοσηλευτικό ίδρυμα ένα ακόμη εμβολιαστικό κέντρο που θα εμβολιάζει με το εμβόλιο της Astrazeneca. 3.806 κάτοικοι του Ν. Καβάλας έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Σε ύφεση παραμένουν τα κρούσματα στα σχολεία αν και το Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε αναστολή μαθήματος σε τμήμα του Λυκείου της Νέας Περάμου.

 

Τέσσερις επενδυτικές προτάσεις για το Ν. Καβάλας, η πιο πρόσφατη αφορά έκταση 50 στρεμμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή. Διακόπτονται από σήμερα τα επιδοτούμενα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Υπάλληλοι του Δήμου Καβάλας μετατάχθηκαν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας. Προληπτικά στο Νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας.

 

Συνελήφθησαν στη Θάσο δύο άτομα που εξαπάτησαν ηλικιωμένο, του πήραν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό. Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην Ελευθερούπολη. Συνεχίζονται στην αγορά της Καβάλας οι χειμερινές εκπτώσεις, ικανοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου. Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης ανέφερε τα προβλήματα του Ν. Καβάλας στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης. Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Επιστολή του Χρήστου Ποτόλια στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την άσκηση του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη.

 

Πετυχημένη διαδικασία ανακύκλωσης σε χαρτί και πλαστικό στα σχολεία του Δήμου Καβάλας. Πέθανε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονταν με καρκίνο η 18χρονη κάτοικος Καβάλας Χριστιάνα Λέσι. Αποκριάτικος στολισμός και ατμόσφαιρα στο ΚΔΑΠ του Δήμου Καβάλας.

 

Μετά το χθεσινό ρεπό ο ΑΟΚ επανέρχεται σήμερα στις προπονήσεις. Αύριο παρουσιάζεται η δωρεά της ομάδας προς το ΕΚΑΒ, το μικρό επιβατικό αυτοκίνητο. Επανήλθε στις προπονήσεις ο ΓΣΕ, όχι η Ένωση.

Διαβάστε επίσης