ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΗ 2019  

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΗ 2019   

Σήμερα το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων θα γίνει η κηδεία του 93χρονου συνταξιούχου αυτοκινητιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του απόγευμα του Σαββάτου μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα που διέμενε, στο κέντρο της Καβάλας. Ο θάνατος του οφείλεται στους καπνούς που ανέπνευσε. Πιθανή αιτία της φωτιάς το βραχυκύκλωμα στο αερόθερμο που έθεσε σε λειτουργία. Από τη φωτιά κάηκε μόνο ένας καναπές. Την προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας.

 

Εντός των ημερών η ΝΔ ανακοινώνει τους υποψήφιους βουλευτές στο Ν. Καβάλας, άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξει όνομα έκπληξη. Δεν θα είναι υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα οι υποψήφιοι του 2015 Καρατσιομπάνης και Μιρλή. Υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το κόμμα ΜέΡΑ 25 ο συμπολίτης λογιστής Κώστας Νάνος. Χωρίς τον Θόδωρο Μουριάδη που είναι στην Αθήνα η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Την Τετάρτη το μεσημέρι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.

 

Ο Σωτήρης Ιωαννίδης παρέμεινε πρόεδρος του ενιαίου σωματείου εμπόρων λαϊκών αγορών. 165 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία της προηγούμενης εβδομάδας. Δόθηκε άδεια για την πλήρη κατεδάφιση ετοιμόρροπης κατοικίας στον κεντρικό δρόμο της Παναγίας. Συνολικά 4 νέες ρευματοκλοπές οδηγούνται στη δικαιοσύνη μετά από έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας. Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών έκανε ο σύλλογος κατοίκων Νεάπολης. Την παραλία της Ραψάνης καθάρισαν κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής κι εργαζόμενοι του Μασούτη.

 

400 κιλά πλαστικά καπάκια συγκεντρώθηκαν το Σάββατο από την εξόρμηση του Ελληνικού Οδηγισμού, παραδόθηκαν στον νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ. Κορίτσια κέρδισαν τις 3 πρώτες θέσεις στον πρόσφατο διαγωνισμό ορθογραφίας μεταξύ μαθητών δημοτικών σχολείων. 100 άτομα έλαβαν μέρος στον Γρηγοριανό αγώνα δρόμου που οργάνωσε χθες ο σύλλογος ΚΕΘΕΑ- Κιβωτός.

 

Σε πολύ καλό δρόμο ο σχεδιασμός για τον ΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου, την Παρασκευή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Δεν αλλάζει η διοίκηση του Αετού Οφρυνίου. Παραμένει στο ΓΣΕ ο Γιάννης Σταμπουλής, νέος στόχος η επέκταση της συνεργασίας και με τον Σωκράτη Γκέλιο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης