ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Σήμερα παραλαμβάνονται ακόμη 130 εμβόλια. Σε υποχώρηση η νόσος με 26 ασθενείς στην κλινική covid και 3 κρούσματα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. Ένα από αυτά στη Θάσο. Σε μονοψήφιο νούμερο οι εισαγωγές νέων ασθενών. Περισσότερα τα εξιτήρια. Αρνητικά ράπιτ τεστ στους εργαζόμενους του Δήμου Παγγαίου. Σήμερα και αύριο τεστ σε Ποτό – Θεολόγο.

Κλειστό λόγω καταγγελίας από το Σάββατο το παρκινγκ «Ροδόπη», αύριο συζητείται αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Πρωτοδικείο. Σήμερα η νεκροψία νεκροτομή στον άτυχο 54χρονο κυνηγό από το Παγγαίο που βρέθηκε νεκρός το Σάββατο πάνω από το Χορτοκόπι. Αρχές Μαρτίου δημοπρατείται από την ΠΕ Καβάλας η μελέτη του αρδευτικού στο φράγμα Μαρμαρά. Αναβολή για τις 25 Ιανουαρίου από το Υπουργείο στο πρόγραμμα Εξοικονομώ ως προς την ΑΜΘ. Μία ακόμη εβδομάδα χωρίς δρομολόγια φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου.

Οι πρόεδροι των νομαρχιακών επιτροπών ΝΔ της ΑΜΘ έλαβαν μέρος σε τηλεδιάσκεψη με θέμα τη δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στο βόρειο Έβρο. Στη Χρυσούπολη θα λειτουργήσει το κέντρο υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από άνοια. Κριτική στο Υπουργείο Υγείας ασκούν με ανακοίνωση τους οι γιατροί ΕΣΥ Ν. Καβάλας. Επαναλειτουργούν το πρωί και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Ξεκίνησαν το Σάββατο εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος των κατολισθήσεων στο δρόμο της ΜΟΜΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης με εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Καβάλας μοίρασαν το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά ενημερωτικά έντυπα υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. «Το φως που εξαπλώνεται» είναι ο τίτλος της ποιητικής συλλογής του Καβαλιώτη Χρήστου Ράπτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Συμπατικές Διαδρομές».

Διαβάστε επίσης