ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΗ 2020

Επαναλειτουργεί από το πρωί η αγορά της Καβάλας, σε όλα τα καταστήματα έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Καλά τα μηνύματα από την λειτουργία των πρώτων καταστημάτων την προηγούμενη εβδομάδα. Έτοιμα τα Λύκεια του Νομού Καβάλας στα οποία επιστρέφουν οι μαθητές της Γ’ τάξης. Επιτρέπεται από σήμερα Δευτέρα να ταξιδέψουν στη Θάσο όσοι εργάζονται στο νησί. Περισσότερα δρομολόγια από σήμερα των λεωφορείων του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

 

Πέθανε χθες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο συμπολίτης καρδιολόγος Δαβίδ Συμεωνίδης, η κηδεία του θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου. Έλληνας ναυτικός- μέλος του πληρώματος πλοίου που βρίσκεται στα «ανοιχτά» του νέου λιμανιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ως ύποπτο κρούσμα για τον κορωνοϊό. Ομάδα εργασίας για τα Τενάγη των Φιλίππων δημιούργησε το τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ. Το τμήμα Φυσικής του ΔΙΠΑΕ Καβάλας συμμετέχει σε έρευνα για τον κορωνοϊό. Με ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών ευχαριστούν το Νίκο Παναγιωτόπουλο που τους χορήγησε χειρουργικές μάσκες.

 

Αναζητείται λύση για να συνεχίσει η εξορυκτική δραστηριότητα στον Πρίνο. Το αργότερο στο τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει για το κοινό το Πάρκο Φαλήρου. Συζητήθηκε στη Βουλή ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για την εκ περιτροπής εργασία. Μάλλον αλλοδαπός παράτυπος μετανάστης ο άνδρας που βρέθηκε πνιγμένος κοντά στη Θάσο. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας προτείνει στα μέλη του να φορούν χειρουργική μάσκα κατά την παρουσία τους στο δικαστικό μέγαρο. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη θα δοθεί παράταση ως τα μέσα Αυγούστου στο δημοτικό έργο της κεντρικής πλατείας.

 

Σε εξέλιξη η διαδικασία εγγραφών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και στον παιδικό σταθμό της Μέριμνας. Μία ακόμη παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ από το απόγευμα δωρεάν στο διαδίκτυο. Μάθημα πρώτων βοηθειών στους επαγγελματίες της Νέας Ηρακλίτσας. 53 συμμετοχές στο διαγωνισμό παραμυθιού δημοτικής βιβλιοθήκης και ομάδας Παραμυθάδων.

 

 

 

Διαβάστε επίσης