• 23 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Περισσότεροι από 2.000 είναι οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών στους 15 συνδυασμούς στους Δήμους του Ν. Καβάλας. Όλοι τους ανακηρύχθηκαν χθες με αποφάσεις του Πολυμελούς. Ειδικότερα οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι 15, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι 762 και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι 1.235. Σε αρκετές περιπτώσεις, για λόγους ουσίας και εντυπώσεων, επιστρατεύτηκαν ακόμη και συγγενείς των υποψήφιων Δημάρχων. Οι πιο πολλοί υποψήφιοι είναι φυσικά στο Δήμο Καβάλας, με 6 συνδυασμούς και 830 εμπλεκόμενους.

Λόγω των γεγονότων στη Θεσσαλία αναβλήθηκαν για να γίνουν σε νέα ημερομηνία τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θόδωρου Μουριάδη. Για τον ίδιο λόγο ανακοίνωσε ότι απείχε από προεκλογική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο η υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου Μαρία Βαρύτη. Στη λαϊκή αγορά περιόδευσε το Σάββατο ο συνδυασμός του Χαράλαμπου Χρυσανίδη. Όλοι οι υποψήφιοι των εκλογών θα βρίσκονται το πρωί στους αγιασμούς για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες βράδυ στην κορυφογραμμή του Παγγαίου, σε δύσβατη περιοχή του Ν. Σερρών. Οι Δήμοι του Ν. Καβάλας και πολλοί σύλλογοι συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε παραλιακό μπαρ των Αμμολόφων γιατί δεν διέθετε POS. 42χρονος κολυμβητής ήταν αγνοούμενος το Σάββατο στην Κεραμωτή αλλά βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Κανονικά και δωρεάν από σήμερα οι μαθητικές μετακινήσεις. Περισσότερα τμήματα ένταξης για τα Λύκεια του Νομού ζητά η ΕΛΜΕ. Εκλογική διαδικασία από σήμερα στο σωματείο των συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Μετά από διακοπή 4 ημερών λόγω καιρού, ξανάρχισαν και εκτελούνται κανονικά από το Σάββατο τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Ένα ακόμη περιστατικό διακίνησης παράνομων μεταναστών στο Ν. Καβάλας, εκτός από 8 μετανάστες συνελήφθη και ο διακινητής.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο έκανε χθες ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα. «Ευεργετήριο Γράμμα» απένειμε ο Μητροπολίτης Στέφανος στο Δήμαρχο Θάσου. Ο Φοίβος Δεληβοριάς την Παρασκευή τραγουδά το βράδυ της Παρασκευής στο Πάρκο, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Ομιλήτρια σε εκδήλωση στο Ερατεινό ήταν η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη.

Κρίσιμη η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα για τον ΑΟΚ, υπάρχουν πάντα ελπίδες συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL2. Φιλική νίκη 4-1 επί του Αετού Οφρυνίου. Αργυρό μετάλλιο για το Γιάννη Σκαρή του ΝΟΘΑΛ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων.

Διαβάστε επίσης