ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12  ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12  ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Αυξημένη ήταν και το Σαββατοκύριακο η κίνηση Ρουμάνων και Ελλήνων επισκεπτών στη Θάσο. Από σήμερα οι επιβάτες των φέρι μποτ για το νησί θα ταξιδεύουν με αρνητικό Rapid τεστ, ή μοριακό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Μεγάλη έλλειψη στις επιχειρήσεις της Θάσου τόσο σερβιτόρων όσο και καμαριέρων. Αυξημένη χθες βράδυ και η κίνηση επιβατών και οχημάτων προς τα νησιά του Β. Αιγαίου.

 

Αναγκαστική προσγείωση έκανε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Καβάλας αεροπλάνο της εταιρίας «Κόντορ» που λίγα νωρίτερα είχε απογειωθεί με προορισμό το Ντίσελντορ. Διαπιστώθηκε πρόβλημα στο σύστημα τροχών. Προειδοποίηση του Ιατρικού Συλλόγου στα μέλη του να εμβολιαστούν και να μην δυσφημίζουν τα εμβόλια. Το Σάββατο δύο περιστατικά δασικών πυρκαγιών αντιμετώπισε άμεσα η Π.Υ. Θάσου. Περιορισμένη ήταν χθες η κίνηση στην αγορά, λίγα τα καταστήματα που λειτούργησαν.

 

Φωτοβολταϊκά πάρκα θέλει να κατασκευάσει η ΔΕΥΑ Νέστου για να έχει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στη λειτουργία των εγκαταστάσεων της. Φωτισμός led στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου. Να μην κλείσει το ταχυδρομικό κατάστημα του Πρίνου ζητούν φορείς του νησιού. Να μπορούν να μπαίνουν στην Ελλάδα για τουρισμό Τούρκοι πολίτες ζητά από την ΑΑΔΕ το Επιμελητήριο Έβρου. 6 εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων χρηματοδοτεί η ΠΕ Καβάλας.

 

Αναβίωσε χθες στο Παλιοχώρι το έθιμο «Τσάνια». Παρουσία των βουλευτών Λαζαρίδη- Πασχαλίδη- Ελευθεριάδου ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων στη Χρυσούπολη. Ως το τέλος Σεπτέμβρη η έκθεση Δημοσθένη Σωτηρούδη στο Μουσείο, εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή. Η Σταυρούλα Τσολακίδου συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι που ξεκινά σήμερα και πραγματοποιείται στη Ρωσία.

 

Επιτυχίες αθλητών του Ν. Καβάλας στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου σε Καυτατζόγλειο και Πανθεσσαλικό.

 

 

 

Διαβάστε επίσης