Φωτισμός Led στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου

 Φωτισμός Led στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου

Το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή συνεργείο του Δήμου Καβάλας διευκόλυνε το Νοσοκομείο στην αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού του εξωτερικού και περιβάλλοντος χώρου, κυρίως του χώρου στάθμευσης.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι διέθεταν το σχετικό και απαραίτητο όχημα ενώ γνώριζαν απόλυτα τη διαδικασία. Το βράδυ της Πέμπτης λειτούργησαν πρώτη φορά τα νέα φωτιστικά τύπου led ενώ το βράδυ της Παρασκευής λειτούργησαν και τα υπόλοιπα.

Ο χώρος φωτίστηκε περισσότερο, καλύτερα και φυσικά φθηνότερα. Είχε προηγηθεί σχετική προετοιμασία για την προμήθεια των λαμπτήρων των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Απλά ο Δήμος Καβάλας διαθέτει το ειδικό καλαθοφόρο όχημα για την αντικατάσταση των λαμπτήρων. Η ίδια πρωτοβουλία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα με περισσότερα φώτα Led έξω από το Νοσοκομείο.

Το πρόγραμμα είναι φιλόδοξο, προβλέπει ίδια τεχνολογία λαμπτήρων και στο εσωτερικό του νοσηλευτικού ιδρύματος. Αργά μα σταθερά. Γενικά το Νοσοκομείο Καβάλας παρά το ότι βρίσκεται στη φούρια του κορωνοϊού, κοιτάζει πάντα τα λειτουργικά του θέματα. Ειδικά αυτά που το διευκολύνουν ώστε να εξοικονομεί ενέργεια.

Διαβάστε επίσης